bu devirde pc almak birazcık sacma olabilir o yüzden kampanyaları takip etmeniz sizin için daha iyi olur mesela pc hocası 2 hafta önce 10k-11k ya rtx 2060 sistem çıkarmıştı.En fazla 10k'ya çıkabilirim,oyun oynamak için alacağım.
Bu bütçeye en iyi sistem nedir ?
Şuan önerebileceğin bir sistem var mı ?bu devirde pc almak birazcık sacma olabilir o yüzden kampanyaları takip etmeniz sizin için daha iyi olur mesela pc hocası 2 hafta önce 10k-11k ya rtx 2060 sistem çıkarmıştı.
f/p olarak sapphire rx 6500 xt, intel i3 10100f, 8x2 16gb 3200 mhz ram, Corsair CV550W PSU, 480 gb samsung ssd, anakartı bulamadım kusura bakmayın ama h310m olabilir emin değilim.Şuan önerebileceğin bir sistem var mı ?
Tamam atmışsınız zaten,sağolun.f/p olarak sapphire rx 6500 xt, intel i3 10100f, 8x2 16gb 3200 mhz ram, Corsair CV550W PSU, 480 gb samsung ssd, anakartı bulamadım kusura bakmayın ama h310m olabilir emin değilim.
Sistem ne zaman çıkacak ?1-2 gün bekle bence, ModArt pc çok f/p bir şey çıkaracağını idda ediyor.
🔥 ModArt PC: "Öyle bir sistem geliyor ki ağzınız açık kalacak!"
20 SANİYE BİLE OLMADAN 2 SİSTEM DE TÜKENDİ TOPLAM 300 ADET STOK ÇOK İDDİALI KONUŞTU ! :) (SS Alıntı: @no-name)forum.donanimarsivi.com
Dün çıkan bu sistemi alanlara "aldıklarına pişman olacaklar" dedi. Ben bu cümleden 12k altı ve daha iyi bir pc çıkacağını anladım.Sistem ne zaman çıkacak ?
Ve hangi fiyat aralığında belli mi ?
Çok teşekkür ederim,bekleyeceğim.Dün çıkan bu sistemi alanlara "aldıklarına pişman olacaklar" dedi. Ben bu cümleden 12k altı ve daha iyi bir pc çıkacağını anladım.
Ne zaman çıkacağını bilmiyorum ama uzun sürmez max haftaya çıkar diye düşünüyorum
11 Bine geçen ay bundan daha iyi pcler vardı, indirim kovalasın bulur daha iyisini. 1 ay önce 3050'li sistem almıştık arkadaşa, geçenlerde 2060 lı sistem gördüm , denk gelir illaki.bu devirde pc almak birazcık sacma olabilir o yüzden kampanyaları takip etmeniz sizin için daha iyi olur mesela pc hocası 2 hafta önce 10k-11k ya rtx 2060 sistem çıkarmıştı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
tam şuan almak istiyorsanız üstüne 1k koyup bunu kacırmamanızı tavsiye ederim
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
bu fiyata 3050 var bu mantıklı olur mu ?bu devirde pc almak birazcık sacma olabilir o yüzden kampanyaları takip etmeniz sizin için daha iyi olur mesela pc hocası 2 hafta önce 10k-11k ya rtx 2060 sistem çıkarmıştı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
tam şuan almak istiyorsanız üstüne 1k koyup bunu kacırmamanızı tavsiye ederim
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Atabilir misin hocam ?bu fiyata 3050 var bu mantıklı olur mu ?