- En İyi Cevap
- 98
Dahası
Kendisi konuya gelmiş bulunuyor Gelen reaksiyonlardan anladım
Bir girdim 10 bildirim. Dedim aha geldi gönlümün efendisi.Kendisi konuya gelmiş bulunuyor Gelen reaksiyonlardan anladım
fgedhjfskgBir girdim 10 bildirim. Dedim aha geldi gönlümün efendisi.
saol kardeşim benim sende <3Kral adam
Cansın sen aslanım benim yiğit gardaşım.@Yasin Çelik @Furkan Yurtlu @Emircan67 @Ahmet Demir @TheFreaky @Mertarı @Beyfendiiii6 @Emirhandkee @soyluadam @ByEfe04 hepinize tek tek teşekkür ediyorum (yine mesajları beğenmişim .d) maksat herkes kazansın aqalar sağolun bu kadar sevildiğimi bilmek beni memnun etti @Yasin Çelik knk sen beni güldürdün allah da seni güldürsin tişikkür ediyorum hepinize cansınız <3
<3 <3 <3 adamsın sende her zaman ben burda olduğum sürece beğeni almayan adam kalmayacak@crazyboy40 çok iyi bir insansın. Keşke herkes senin gibi cömert olabilse bu beğeni konusunda. Cevap yazıyorsun konuyu açan kişi bile yazdığın yoruma beğeni vermiyor, sen ise günü kurtarıyorsun. İyi ki varsın!
Canım benim ya. Çocuklar mutlu olunca biz de mutlu oluyoruz. (!)@Yasin Çelik @Furkan Yurtlu @Emircan67 @Ahmet Demir @TheFreaky @Mertarı @Beyfendiiii6 @Emirhandkee @soyluadam @ByEfe04 aqa beğenmenize gerek yok karşılık beklemiyorum ben sevgi karşılıksız olur (!) saolun tekrardan