Neler Yeni

10 Maddede Intel pentium

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Aga üzüldüm ben şimdi. 😔
Forumdaki ciddiyet ortamını biraz olsun hafifletip eğlenceli konular açmak amacım. Hit falan işim yok benim. Sürekli bu konuyu gelip yüzüme vurman gerçekten üzdü. Kıskanıyor musun yoksa beni. 😁
1 hafta olmuş neredeyse yazalı, salla gitsin. Letgo, Şafak falan derken 5 gün önce falan bayağı laubali bir ortam vardı.

SariSapy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Akif AKTAŞ
10 Maddede XXX serimizin reaksiyon kralı @crazyboy40 'ın 10 Maddede crazyboy40 konusundan sonra bu haftaki talihlisi AMD Fanboylarının korkulu rüyası @Intel pentium olacak. Bu konu daha erken gelecekti ancak @Intel pentium 'un yüksek karakterli kişiliğine alelade bir konu yapmak isabetli olmazdı. Şimdi gelin bu nitelikli şahsiyeti 10 maddede değerlendirelim;

1- 10 Temmuz 2018 tarihinde SDN Forum'da açtığı bu masum konu ile dünyaya geldi.

2- VECTORRR nickiyle başladığı bu kutlu davada her daim hakkın yanında oldu.

3- İşlemci piyasasında Intel adında bir markanın da olduğunu, tıpkı geçmişte olduğu gibi gelecekte de iyi işler çıkarabileceğini savunmaktan hiçbir zaman çekinmedi.

4- Efsunlanmış şekilde piyasanın tek markasıymış gibi AMD ekran kartlarını savunan fanboylar onun kanıtlı belgelerine karşı hep hakaret ettiler. Sonra da sistem alırken Nvidia ekran kartı tercih ettiler.

5- Bilgisayarında güncel işlemci ve ekran kartlarının benchmark karşılaştırmalarını içeren bir dosya olduğuna yemin ederseniz günaha girmezsiniz.

6- Favori ekran kartı Galax 2060 Super'dir. Belli ki Galax'dan sponsorluk almış. Her an tavsiye edebilir. Aman dikkat.

7- 29 Mart tarihinde DA forum'a üye olmasıyla birlikte SDN Forum fetret devrini yaşamaya başladı. Herkes VECTORRR giderse neler olacağını düşünüyor ve kafayı sıyırmamak için zor dayanıyordu.

8- Düşünüldüğü gibi de oldu. SDN Forum'da troller baş göstermeye, AMD fanboyları meydanı boş bulup herkese R3 1200 önermeye başladı.

9- Forum Vectorrr'ün gidişine sevinen fanboylar ve üzülen dervişler olmak üzere ikiye ayrıldı. Bunun hakkında çeşitli konular açıldı.

10- Neyse ki VECTORRR @Intel pentium olarak aramızda ve bilgileriyle forumumuza ışık tutmakta. Bu konuyu da benchmarkları ile çürütmemesi dileği ile SEVİLİYORSUN @Intel pentium 💙

Not: Barışma konusudur. Önceden birbiri ile dargın olan varsa burada aralarını düzeltsin. İlk olarak ben @White Ravens 'dan özür dileyerek aradaki soğuk savaşı dindirmeyi diliyorum. 😊
i9 10900k yı 3000000000000000000000kw sanan kişidir.Aslı 300000000000000000000000000000000kwdır.

muratsoner

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Murat Soner
Son bir kişiye sözüm var onun dışında daha konu açmayacağım sanırım. Primci yaptılar beni ayaküstü.
Yok say geç hocam isteyenler primci desin. Ne gibi bir çıkarın olacak prim kasınca? Komik valla yeni konularını bekliyorum özellikle mesaj attığımı yaptınız mı ben göremedim de.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Yok say geç hocam isteyenler primci desin. Ne gibi bir çıkarın olacak prim kasınca? Komik valla yeni konularını bekliyorum özellikle mesaj attığımı yaptınız mı ben göremedim de.
O aklımda hocam. Yapacağım. Haftasonu gelir büyük ihtimalle. Etiketlerim zaten sizi.

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Son bir kişiye sözüm var onun dışında daha konu açmayacağım sanırım. Primci yaptılar beni ayaküstü.
10 maddede serisinin bu hafta ki konuğu kim olacak? Merakla bekliyoruz kankam.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
10 maddede serisinin bu hafta ki konuğu kim olacak? Merakla bekliyoruz kankam.
Aga seni görünce istemsizce şiir okuyorum;

Vaktiyle bir Lergoooon varmış derlerse ne hoş;
Anılmakla hangi lergon olmaz ki sarhoş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,249
Üyeler
164,637
Son üye
XaleriaN