Rennes
80+ Gold
Dahası
Bir de şey soracağım @intel pentium geri dönecek misin, SDN'ye?
yok biri dalga geçmek için abuk subuk hareketler yapıyordu sansürlü hakaret ettim diyebilirim yani kendi hakkımla banlanıyorum şuan. yok yani umurunda bile değil hayla boş yapmaya devam edeceği belli.Kim atıyormuş o banı. Link at geliym çözeyim olayı. Kesin o utkuversus mudur nedir.
Ben geleyim yaaa@Yasin Çelik kankam sırada ki kişi kimdir ve ne zaman gelir?
Sonrasında konuya ben girerim.
+RTX.
+DLSS 2.0.
+Nvenc sayesinde daha iyi yayın ve render.
+Daha stabil driver.
+Daha stabil sıcaklık.
+Nvidia tabanlı oyunlar hem daha fazla hem daha popüler.
Aga keşke şu masum konuyu eklemeseydim pişman oldum. Hortlatıyorlar. Rezil oldun benim yüzümden.yok biri dalga geçmek için abuk subuk hareketler yapıyordu sansürlü hakaret ettim diyebilirim yani kendi hakkımla banlanıyorum şuan. yok yani umurunda bile değil hayla boş yapmaya devam edeceği belli.
Alıntıyı görüntüle
yoo eski zamanda sözde multi olduğunu şüphe çekmemek için öyle açmıştım ama dalga geçmek için hortlatmış.Aga keşke şu masum konuyu eklemeseydim pişman oldum. Hortlatıyorlar. Rezil oldun benim yüzümden.
Ehhh Hocamm.. Selam...yok biri dalga geçmek için abuk subuk hareketler yapıyordu sansürlü hakaret ettim diyebilirim yani kendi hakkımla banlanıyorum şuan. yok yani umurunda bile değil hayla boş yapmaya devam edeceği belli.
Alıntıyı görüntüle
Sıcaklık konusunda doğru değil RX 5000 serisi Nvidia ya göre denk yada daha serin çalışabiliyor. Testleri mevcut.
Bu RX 5600XT modeli.
Bu RTX 2060
Buda 1660 Super.
Hepsi aynı soğutma modeline sahip, RX 5600XT ile 2060 ın değerleri denk 1660 Super genelde onlardan biraz daha sıcak. Yani artık AMD kartlara ısınıyor demeyin iyi model aldığınızda AMD de Nvidia da ısınmıyor, kötü model alırsanız ikiside ısınıyor.
h-hocam merhaba..aslında güncellemeden sorna ısınıyormuş. yoksa ilk bıosta güç tüketimleri de hemen hemen aynı.Sapphire Radeon RX 5600 XT Pulse Review
Sapphire's RX 5600 XT Pulse comes at $289, which is only a small $10 premium over the AMD MSRP, yet it's faster than the GeForce RTX 2060. The card's cooler does a great job and delivers good temperatures paired with amazing noise levels, and it has fan-stop, too.www.techpowerup.com
aslında güncellemeden sorna ısınıyormuş. yoksa ilk bıosta güç tüketimleri de hemen hemen aynı.Sapphire Radeon RX 5600 XT Pulse Review
Sapphire's RX 5600 XT Pulse comes at $289, which is only a small $10 premium over the AMD MSRP, yet it's faster than the GeForce RTX 2060. The card's cooler does a great job and delivers good temperatures paired with amazing noise levels, and it has fan-stop, too.www.techpowerup.com