cat6 iş kablo olarak bunu öneririm:10 metrelik ethernet kablosu lazım 100mbps internet kullanıyorum. Bildiğiniz önerdiğiniz kaliteli markaların kablolarını atar mısınız. Uygun fiyatlı olursa çok iyi olur
Cat 6 yeterli olur herhalde. Fiyatı da gayet iyi teşekkürlercat6 iş kablo olarak bunu öneririm:
cat7 isterseniz de bu ürünü alabilirsiniz.
Cat6 yeterli olur tabi, genelde söylenen kablo ne kadar kısa olursa o kadar iyi derler ama mecbursanız 10 metre kullanmaya çok büyük fark olacağını sanmıyorum.Cat 6 yeterli olur herhalde. Fiyatı da gayet iyi teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de bu kadar uzun kabloda internet hızında veya gecikme süresinde düşme yaşar mıyım
Yan odadan bu odaya kadar kasanın modeme olan uzaklığı 8 metre civarı olduğu için 10 metre almak zorundayım. %3-5 düşüş olacaksa hiç sorun değilCat6 yeterli olur tabi, genelde söylenen kablo ne kadar kısa olursa o kadar iyi derler ama mecbursanız 10 metre kullanmaya çok büyük fark olacağını sanmıyorum.
Tahmini olarak %1 etki eder belki etmez. O yüzden alıp kullanabilirsiniz sorun olmaz.Yan odadan bu odaya kadar kasanın modeme olan uzaklığı 8 metre civarı olduğu için 10 metre almak zorundayım. %3-5 düşüş olacaksa hiç sorun değil
Bugün sipariş geçicemUgreen'in cat6 kablosunu öneririm. Bende 12m olanı var. Hiç problem yaşamadım 75mbps internette.
Bendede DARK marka var. Daha ucuz fiyatı. Bir problem yaşamadım. Onuda alabilirsin.10 metrelik ethernet kablosu lazım 100mbps internet kullanıyorum. Bildiğiniz önerdiğiniz kaliteli markaların kablolarını atar mısınız. Uygun fiyatlı olursa çok iyi olur
10 metrelik ethernet kablosu lazım 100mbps internet kullanıyorum. Bildiğiniz önerdiğiniz kaliteli markaların kablolarını atar mısınız. Uygun fiyatlı olursa çok iyi olur