Basrii
80+ Bronze
10. Sınıfta alan seçilmez. Bölüm seçilir.Ben bu sene 10. sınıfa geçtim bize alan seçilmesi gerektiği söylenmedi bende bilmiyordum. Alan seçmedim
10. Sınıfta alan seçilmez. Bölüm seçilir.Ben bu sene 10. sınıfa geçtim bize alan seçilmesi gerektiği söylenmedi bende bilmiyordum. Alan seçmedim
sözel ve dil de yok mu11. sınıfta alanlarınıza ayrılacaksınızdır diye düşünüyorum.
EA= Eşit Ağırlık- Türkçe ve Matematik ağırlıklıdır. Fizik, Kimya, Biyoloji istisnaya göre ya 1 saat olur ya da hiç olmaz.
MF= Matematik, Fen- Matematik ve Fen'den sorumlu olursunuz. Sosyal ders olan Tarih dersi burada olmaz ama Coğrafya'nın sayısal kısmı burada olur.
Coğrafya nasıl yok? Tarih dersinde ben Matematiğe yakın bir olay göremiyorum. Bizde de Coğrafya var ama Tarih yok?Yanlış
Tam tersi.
Tarih var Coğrafya yok.
O nasıl oluyor?Coğrafya nasıl yok? Tarih dersinde ben Matematiğe yakın bir olay göremiyorum. Bizde de Coğrafya var ama Tarih yok?
Coğrafyada matematiğe yakın bazı yerler vardı 9.sınıfta.O nasıl oluyor?
Coğrafya nasıl var?
Coğrafya'da da ben Matematiğe yakın bir olay göremiyorum.
Coğrafya'da hesaplamalar var. Yüzölçümü vs gibi.O nasıl oluyor?
Coğrafya nasıl var?
Coğrafya'da da ben Matematiğe yakın bir olay göremiyorum.
AYT'de 9.sınıf beni ilgilendirmiyor.Coğrafyada matematiğe yakın bazı yerler vardı 9.sınıfta
Okuldan okula değişiyor demek ki.İnternetten baktığımda bir yer ikisi de yok derken başka kaynaklar da senin dediğini ve benim dediğimi yazmış?
Bölüm secmediğin için nerde başarısız çar çakal var onların içine düşüceksin. Git düzelttir diyemiyeceğim çünkü başvuralar belirli tarihler arası meb sayfasında yapılıyor. Sınıfında çok problemli insan olucak ve belkide sevmediğin bir bölüme yerleşip ızdırap çekeceksin. Bunları kork diye söylemiyorum gerçek bu...Ben bu sene 10. sınıfa geçtim bize alan seçilmesi gerektiği söylenmedi bende bilmiyordum. Alan seçmedim
Öğretmenime sordum biz 2.dönem sonunda seçecekmişizBölüm secmediğin için nerde başarısız çar çakal var onların içine düşüceksin. Git düzelttir diyemiyeceğim çünkü başvuralar belirli tarihler arası meb sayfasında yapılıyor. Sınıfında çok problemli insan olucak ve belkide sevmediğin bir bölüme yerleşip ızdırap çekeceksin. Bunları kork diye söylemiyorum gerçek bu...
DoğruAYT'de 9.sınıf beni ilgilendirmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Okuldan okula değişiyor demek ki.
Meslek Lisesinden bahsediyor isen 10. sınıfın başında kağıt üzerinden seçim yapıyorsunuz başlamasını bekleyinBen bu sene 10. sınıfa geçtim bize alan seçilmesi gerektiği söylenmedi bende bilmiyordum. Alan seçmedim
AnadoluMeslek Lisesinden bahsediyor isen 10. sınıfın başında kağıt üzerinden seçim yapıyorsunuz başlamasını bekleyin
Eşit Ağırlık Ve Sayısal seçmesi kalmadı diye biliyorum ama eminde değilimAnadolu