Neler Yeni

10.Sınıf Alan Seçimi

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
ard
11. sınıfta alanlarınıza ayrılacaksınızdır diye düşünüyorum.
EA= Eşit Ağırlık- Türkçe ve Matematik ağırlıklıdır. Fizik, Kimya, Biyoloji istisnaya göre ya 1 saat olur ya da hiç olmaz.
MF= Matematik, Fen- Matematik ve Fen'den sorumlu olursunuz. Sosyal ders olan Tarih dersi burada olmaz ama Coğrafya'nın sayısal kısmı burada olur.
sözel ve dil de yok mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
11'e grçince seçiliyor genelde bizim okulda öyle bende 10'a geçtim bu sene sonu alan seçeceğim. Bizim okulda sayısal ve EA var sadece :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

O nasıl oluyor?
Coğrafya nasıl var? :D
Coğrafya'da da ben Matematiğe yakın bir olay göremiyorum.
Coğrafyada matematiğe yakın bazı yerler vardı 9.sınıfta.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
O nasıl oluyor?
Coğrafya nasıl var? :D
Coğrafya'da da ben Matematiğe yakın bir olay göremiyorum.
Coğrafya'da hesaplamalar var. Yüzölçümü vs gibi.
İnternetten baktığımda bir yer ikisi de yok derken başka kaynaklar da senin dediğini ve benim dediğimi yazmış?

O zaman bu yanlış olmuyor. Sende Tarih dersini veriyorlar ama bende Coğrafya dersini veriyorlar.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Basrii

80+ Bronze
Ben bu sene 10. sınıfa geçtim bize alan seçilmesi gerektiği söylenmedi bende bilmiyordum. Alan seçmedim
Bölüm secmediğin için nerde başarısız çar çakal var onların içine düşüceksin. Git düzelttir diyemiyeceğim çünkü başvuralar belirli tarihler arası meb sayfasında yapılıyor. Sınıfında çok problemli insan olucak ve belkide sevmediğin bir bölüme yerleşip ızdırap çekeceksin. Bunları kork diye söylemiyorum gerçek bu...

King Of Arnor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Mirux Mirux
Bölüm secmediğin için nerde başarısız çar çakal var onların içine düşüceksin. Git düzelttir diyemiyeceğim çünkü başvuralar belirli tarihler arası meb sayfasında yapılıyor. Sınıfında çok problemli insan olucak ve belkide sevmediğin bir bölüme yerleşip ızdırap çekeceksin. Bunları kork diye söylemiyorum gerçek bu...
Öğretmenime sordum biz 2.dönem sonunda seçecekmişiz

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Arda Gezer
Ben bu sene 10. sınıfa geçtim bize alan seçilmesi gerektiği söylenmedi bende bilmiyordum. Alan seçmedim
Meslek Lisesinden bahsediyor isen 10. sınıfın başında kağıt üzerinden seçim yapıyorsunuz başlamasını bekleyin

Top Bottom