10. sınıf grup seçmeleri

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,051
Arkadaşlar 9. sınıfım hocamız bi link attı 10. sınıf için grup seçicez ben bilgisayarla ilgili bir meslek istiyorum ama konularda geriyim 1. grup bilişim 2. grup temel din ben din seçmek istemiyorum biliyorsanız 9. sınıfta en iyi bilgisayar dersini anlatan youtube kanalı atabilirmisiniz

Bir şey diyecem ben 9.Sınıfım ve bilişim dersi var ? Meslek lisesinde misin ? Ayrıca o kadar zor değil bilişim dersleri.

Arkadaşlar 9. sınıfım hocamız bi link attı 10. sınıf için grup seçicez ben bilgisayarla ilgili bir meslek istiyorum ama konularda geriyim 1. grup bilişim 2. grup temel din ben din seçmek istemiyorum biliyorsanız 9. sınıfta en iyi bilgisayar dersini anlatan youtube kanalı atabilirmisiniz
anadolu lisesinde 12yim şuana kadar öyle bi ders duymadım

la ortaokulda sırf gösteriş diye bilgisayar odası yapıp ve tüm her şeyini bize yaptırmışlardi ama diğer okullardan gelen orencilere kodlama öğretmişlerdi
bizi almıyolardı.
alsalardı cs 1.6 falan atardık orası ayrı :D

Sana yardımcı olabilirim, meslek lisesi isen Bilişim seçmeni öneririm. 10. sınıfta bilgisayar donanımları vs. görülüyor. 11'de ise C# kodlama dili bulunuyor. Seçtiğin dala göre Web Tasarım ya da Veritabanı.

Sana yardımcı olabilirim, meslek lisesi isen Bilişim seçmeni öneririm. 10. sınıfta bilgisayar donanımları vs. görülüyor. 11'de ise C# kodlama dili bulunuyor. Seçtiğin dala göre Web Tasarım ya da Veritabanı.
kanka dil söğüşmesi bilgisayar bilimi diyecektim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,340
Üyeler
197,181
Son üye
EmektarTR35
Geri