EmreBey52
80+ Silver
Dahası
10.Sınıf Kimyası iyi olan biri çözüp cevapları yazabilir mi ? Teşekkürler
He valla, en gıcık konuyu koymuşsun önümüze...Bende de suç var sabah sabah bu mu çözdürülür
Babam kimyacıPeki doğruluğu yüzde kaç ?
Tamamdır. Aciliyeti yoksa babamın dersi bitince (14.50'ye kadar) çözümlerimi kontrol ettirip yollarım.İsteğiniz en iyi cevap olsun
Teşekkür ederim geçmiş olsunHocam cozerdimde hem uykusuzum hemde başım ağrıyor vakit bulursam çözerim
Tamamdır hocam yok yok 2 gün süresi var.Tamamdır. Aciliyeti yoksa babamın dersi bitince (14.50'ye kadar) çözümlerimi kontrol ettirip yollarım.
Teşekkürler sınavlar bitirdi hocam haftaya yine sınav var Allah'tan kalmıyorum.Teşekkür ederim geçmiş olsun
14.50'den sonra doğru, tam çözümleri ile cevapları atarım.Teşekkür ederim geçmiş olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamdır hocam yok yok 2 gün süresi var.
Aynen hocam sözlülerim sayesinde matematikten kalmıyorum bende ancak genel ortalamam 81Teşekkürler sınavlar bitirdi hocam haftaya yine sınav var Allah'tan kalmıyorum.
Teşekkür ederim14.50'den sonra doğru, tam çözümleri ile cevapları atarım.
Çok çalışmama rağmen 12 aldım. Eğitim sistemi berbatHocam kimya demeyin bana 15 aldım ben çalışıyorum ama anlamıyorum zaten eğitim seviyesi çöp
Tabikide kanka 44sıradayız çöpüz piskolojimizi bırak öldürmek istiyorlar beÇok çalışmama rağmen 12 aldım. Eğitim sistemi berbat
Kaç aldın?Usta bana her şey de bu sene kimya deme.