Neler Yeni

10.sınıf staj mı? göreceğim

Kaan1306

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kaan Karataş
ben 9.sınıf muhasebe ve finansal alanında okuyorum meslek lisesindeyim ve bana 10.sınıfta staj göreceksiniz dendi ayrıca maaş gibi bişey alıcakmışım doğru mu şimdiden herkese teşekkür ediyorum.

kimselerduymasın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
kimseler duymasın
ben 9.sınıf muhasebe ve finansal alanında okuyorum meslek lisesindeyim ve bana 10.sınıfta staj göreceksiniz dendi ayrıca maaş gibi bişey alıcakmışım doğru mu şimdiden herkese teşekkür ediyorum.
bende meslek okuyorum ilk defa 10.sinifta staj yapicaz diyen seni gördüm 11.sinigim bu sene eylül ayinda baslicak stajımız ama liselerde değişiklik olabilir

Kaan1306

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kaan Karataş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende meslek okuyorum ilk defa 10.sinifta staj yapicaz diyen seni gördüm 11.sinigim bu sene eylül ayinda baslicak stajımız ama liselerde değişiklik olabilir çünkü bu yıl alan seçtik ayrıca başka bi alanda 10.sınıf arkadaşım da staj görüyor

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
Bende 9.sıfım ve bilişim okuyorum bize oyle birsey demediler

mertscott

80+
doğru değildir ayrıca yaptığın stajdan para alma ihtimalin çok düşük

Kaan1306

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kaan Karataş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Ahmet Ulaş Karaca
Dostum stajlar okuldan okula değişir. Ben 12. sınıfım ve staj görüyorum. Her hafta 3 gün staja gidiyoruz. Bizim minimum miktarımız 720 küsür ama bize işletme 780 veriyo. Sigortan yapılıyo ve devlet işletmeye belli bir yardım yapıyo senin maaşın için. İşletme isterse üzerine ekleme hakkına sahip ama asla minimumun altına inemez. Bu arada maaşını sakın elden alma. Banka hesabına yatırılsın. Öbür türlü sorun oluyor.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hayır, 11. Sınıfın Eylül ayında yapacaksınız. Ben de 11 meslek Bilişim okuyorum. Eylül ayında stajlar başlıyor.

Top Bottom