bende meslek okuyorum ilk defa 10.sinifta staj yapicaz diyen seni gördüm 11.sinigim bu sene eylül ayinda baslicak stajımız ama liselerde değişiklik olabilirben 9.sınıf muhasebe ve finansal alanında okuyorum meslek lisesindeyim ve bana 10.sınıfta staj göreceksiniz dendi ayrıca maaş gibi bişey alıcakmışım doğru mu şimdiden herkese teşekkür ediyorum.
bende meslek okuyorum ilk defa 10.sinifta staj yapicaz diyen seni gördüm 11.sinigim bu sene eylül ayinda baslicak stajımız ama liselerde değişiklik olabilir çünkü bu yıl alan seçtik ayrıca başka bi alanda 10.sınıf arkadaşım da staj görüyor
Bende 9.sıfım ve bilişim okuyorum bize oyle birsey demedilerben 9.sınıf muhasebe ve finansal alanında okuyorum meslek lisesindeyim ve bana 10.sınıfta staj göreceksiniz dendi ayrıca maaş gibi bişey alıcakmışım doğru mu şimdiden herkese teşekkür ediyorum.
doğru değildir ayrıca yaptığın stajdan para alma ihtimalin çok düşükben 9.sınıf muhasebe ve finansal alanında okuyorum meslek lisesindeyim ve bana 10.sınıfta staj göreceksiniz dendi ayrıca maaş gibi bişey alıcakmışım doğru mu şimdiden herkese teşekkür ediyorum.
Stajda 750 alıyosun aylık bildiğim kadarıyla almassan şikayet ediyosundoğru değildir ayrıca yaptığın stajdan para alma ihtimalin çok düşük
çok yakın bi akrabam aynı okul aynı bölümden staj görüyordu ve para kazanıyordudoğru değildir ayrıca yaptığın stajdan para alma ihtimalin çok düşük
aynı bölümde okumuyoruzBende 9.sıfım ve bilişim okuyorum bize oyle birsey demediler
Dostum stajlar okuldan okula değişir. Ben 12. sınıfım ve staj görüyorum. Her hafta 3 gün staja gidiyoruz. Bizim minimum miktarımız 720 küsür ama bize işletme 780 veriyo. Sigortan yapılıyo ve devlet işletmeye belli bir yardım yapıyo senin maaşın için. İşletme isterse üzerine ekleme hakkına sahip ama asla minimumun altına inemez. Bu arada maaşını sakın elden alma. Banka hesabına yatırılsın. Öbür türlü sorun oluyor.ben 9.sınıf muhasebe ve finansal alanında okuyorum meslek lisesindeyim ve bana 10.sınıfta staj göreceksiniz dendi ayrıca maaş gibi bişey alıcakmışım doğru mu şimdiden herkese teşekkür ediyorum.