Denerim bellki ama gelde bizim TC kızlarına anlat Selam versek Karakola giderlerVah yavrum benim nasıl tutulmuş yeşiline, kızı uzaktan izlemek yerine ilk normal arkadaş olmaya çalışsan iyi olabilir öyle hemen paldır küldür sevgili olacak diye bir şey yok, belki takılmalık yaparsın. Ders olur kantinde yakalarsan falan kahve vs. ısmarlarsın elbet boş dikizlemek yerine yaptığı şeylere bir göz gezdir birinin ucundan yakala, renkli gözlü ve erkek çevresi lafı aslında başından bitiriyor ama sen yine şansını dene sonra kafana takmazsın. Belki ortam kızı bilemezsin sana bakmasa bile denemekten zarar gelmez, sınıftan sevgili işi başlı başına zarar olmadığın dedikodu cümlesi kalmaz dediğin gibi.
İnşAllah hocam bendede yeşil göz var alındım birazvalla en tehlikeli çarlar o yeşil gözlüler bakışlarıyla bile anlarsın nasıl model olduğunu az anasının gözü değiller umarım istediğini başarır hocamız
1 Kere bile olsa konuşma geçmiş ilerlet işte şöyle ödev dersti derken samimi davranmaya çalış, pas vermiyorsa ötekilerine daha çok ortam olduğundan dolayı pas veriyorsa o iş çoktan bitmiştir seni default sanar uğraşmaz bile.Denerim bellki ama gelde bizim TC kızlarına anlat Selam versek Karakola giderler
Biz tutulduk bir çift kahverengi göze...valla en tehlikeli çarlar o yeşil gözlüler bakışlarıyla bile anlarsın nasıl model olduğunu az anasının gözü değiller umarım istediğini başarır hocamız
Hocam git gerekirse saçmala ama samimi ol kızın sevdiği şeyleri öğren ama kıza sorma kızın arkadaşı falan varsa bi şekilde kıza söylemicekse konuş kızın sevdiklerini öğren onlar hakkında konuş garanti 2 boş ders boyunca sararsa konuşursunuzKonuşucak konu yok :/ sadece 1 kez konuştuk ondada tahtadan dolar TL açıyorum o kızda sterlin açsana dedi nabıcan sterlini gavur musun (şakasına) Sterlinle mi maaş alıyon dedim (Berat Albayrak espirisi)
Benim de mavimsi yeşil karışımına yakın gözler var iş karakterde bitiyor tabii ki ama bu kızlara gelince çok farklı oluyorDenerim bellki ama gelde bizim TC kızlarına anlat Selam versek Karakola giderler
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnşAllah hocam bendede yeşil göz var alındım biraz
Umarım hayırlısı olur seni bu işlerde görmek sevindirir bizi açıkçasıBiz tutulduk bir çift kahverengi göze...
Mantıklı aslında kızdan ödev isteyebilirim1 Kere bile olsa konuşma geçmiş ilerlet işte şöyle ödev dersti derken samimi davranmaya çalış, pas vermiyorsa ötekilerine daha çok ortam olduğundan dolayı pas veriyorsa o iş çoktan bitmiştir seni default sanar uğraşmaz bile.
Hayırlısı hocam olmazsa ben yoluma o kız yoluna çokta sıkıntı değil yaniBenim de mavimsi yeşil karışımına yakın gözler var iş karakterde bitiyor tabii ki ama bu kızlara gelince çok farklı oluyor
Umarım hayırlısı olur seni bu işlerde görmek sevindirir bizi açıkçası
Aynen öyle sadece ödev falan değil en ufak bahaneleri denersin, arkın numaradan seni kantine yollar misal ona sorarsın lazım mı çikolata vs. gibi derken 2-3 farklı pas at sana geri dönmezse sal gitsin yeşilini.Mantıklı aslında kızdan ödev isteyebilirim
Hayırlısı hocam olmazsa ben yoluma o kız yoluna çokta sıkıntı değil yani
sevgili işi ciddi düşünmüyorsan boş iş para israfı zaman idrafı derslerden geri kalırsın bak sana abi tavsiyesiDeğerli arkadaşşaklar herkese iyi forumlar
Ben kız gördüm kız güzel bayağı beğendim yeşil gözlü saçının önü sarı falan bizim sınıftan bu arada kız ama bizim sınıftaki kızlardan farklı kıçı başı ayrı oynamıyor derler ya o türden bir kız.
Şimdiden pek sevgililik işlerine girmek istemiyorum zaten daha önce olmadı hiç 9.sınıfım ya 10.ta açılırım yada 9.sınıf 2.dönemi ancak söyle bir durum var bizim sınıftaki Y*vşak tipli erkeklerden korkuyorum ben 10.sınıfa kadar yani havada kaparlar o kız birkaç erkekle voleybol oynuyor ama sadece erkeklerle değil kızlarda var. Bu kız otistik gibi her teneffüs voleybol oynuyor elimde olsa bende katılırdım ancak aşırı yeteneksizim bu voleybolda onlarda iyi oynuyor rezil falan olurum yani. Hiçbir ortak yönümüz yok zaten de hiç konuşmadık sadece onu uzaktan kesiyorum derste bazen fark ediyor birkaç saniye bakışıyoruz bende kafamı çeviriyorum. Bazen elimde olmadan uzun süreler bakıyorum kız rahatsız olur diye bir his var içimde ama engelleyemiyorum bakıyorum hep zaten oturduğumuz sıralar yakın ikimizde en öndeyiz ama aynı sıra değil. İçimde kötü hisler nedeni ise yukarda da gördüğünüz gibi erkekler gözlemlediğim kadar biraz erkek çevresi var ayrıca eğer sınıftan biri ile sevgili yaptıysanız sağlıklı bir ilişki olmaz elbet bir gün ayrılıcaz ve aynı sınıfta olduğumuz için onu asla unutamam ayrıca kızın bana bakmama durumu da var eğer pas vermezse G*t gibi kalırım. Sizce açılayım mı unutmaya mı çalışayım.
Ciddi olabilir yani neden olmasınsevgili işi ciddi düşünmüyorsan boş iş para israfı zaman idrafı derslerden geri kalırsın bak sana abi tavsiyesi
o zaman üniversite zamanında açıl paran boşa gitmesin 9. sınıfta ciddi ilişki mi olur hem görürsün zamanla soğuyacan ondanCiddi olabilir yani neden olmasın
Haklısınız ne diyim illaki unutur soğurumo zaman üniversite zamanında açıl paran boşa gitmesin 9. sınıfta ciddi ilişki mi olur hem görürsün zamanla soğuyacan ondan
doğrular acıdır malesef
senle tost hesabı yapacamHaklısınız ne diyim illaki unutur soğurum