10. sınıfım okula hiç gitmedim

tüm 12'ler korkuyor ama ben devamsızlığı aşmış olmasına rağmen kalanı görmedim
onlar çoğunlukla okulda önemli takımlara (okulu temsil eden takımlara) üye olan öğrencilerdir. O yüzden o arkadaşlara biraz istisna yapılıyor diyelim. Yani en azından tanıdığım bildiğim kişiler bu sayede kalmadı.

Lise hayatım boyunca devamsızlık sorunum oldu hep. Aslında okulu sevmemek veya gitmek istememek gibi bir durum değilde daha çok motivasyon eksikliği, lisenin boş ortamı vs gibi sebepler sayabilirim. Yüzlerce kez babam gelip devamsızlığı sildirdi hiç de kalmadım. Hatta 10. sınıfın sonunda sildirmek için okula pc monitörü aldım. Demek istediğim bir şekilde devamsızlık konusu lisede hallolabiliyor. Ama seninki biraz fazlaymış en iyisi gerekli kişilerle konuşmak.

onlar çoğunlukla okulda önemli takımlara (okulu temsil eden takımlara) üye olan öğrencilerdir. O yüzden o arkadaşlara biraz istisna yapılıyor diyelim. Yani en azından tanıdığım bildiğim kişiler bu sayede kalmadı.
yok ya önemli takımlarda değillerdi anca bando takımındaydılar oda çok da bir şey değikldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bizim okul çok katı bu konuda
hocam sorsan bizim okulda öyleydi ama kalan olmadı , tabi risk almaya değer mi size bağlı

Ben 12.sinifim devamsızlık yapmaya korkuyorum senin devamsızlık çoktan 50 olmuştur nasıl geçeceksin
2 Gün devamsızlığım var biri arkadaşların konserine gittim diğeri hastaydım gitmedim sene sonu yatacağım valla

bu sene başında 1 kere okula gittim daha hiç gitmedim şimdi başka okula nakil aldırdım yarın gitsem mesela bu sene geçme imkanım varmı
imkanı dahil yok seneye artık

yok ya önemli takımlarda değillerdi anca bando takımındaydılar oda çok da bir şey değikldi

hocam sorsan bizim okulda öyleydi ama kalan olmadı , tabi risk almaya değer mi size bağlı
Dostum dün müdür yardımcısı gelip hepinizi bırakıcaz hocalarla konuştum dedi sence ben risk alırmıyım

2 Gün devamsızlığım var biri arkadaşların konserine gittim diğeri hastaydım gitmedim sene sonu yatacağım valla
Ben 7 gün hastaydım 3 günde keyfi gitmedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,229
Üyeler
187,015
Son üye
1283k4zey
Geri