mfm125
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,380
Bizim okul çok katı bu konudatüm 12'ler korkuyor ama ben devamsızlığı aşmış olmasına rağmen kalanı görmedim
Bizim okul çok katı bu konudatüm 12'ler korkuyor ama ben devamsızlığı aşmış olmasına rağmen kalanı görmedim
onlar çoğunlukla okulda önemli takımlara (okulu temsil eden takımlara) üye olan öğrencilerdir. O yüzden o arkadaşlara biraz istisna yapılıyor diyelim. Yani en azından tanıdığım bildiğim kişiler bu sayede kalmadı.tüm 12'ler korkuyor ama ben devamsızlığı aşmış olmasına rağmen kalanı görmedim
yok ya önemli takımlarda değillerdi anca bando takımındaydılar oda çok da bir şey değikldionlar çoğunlukla okulda önemli takımlara (okulu temsil eden takımlara) üye olan öğrencilerdir. O yüzden o arkadaşlara biraz istisna yapılıyor diyelim. Yani en azından tanıdığım bildiğim kişiler bu sayede kalmadı.
hocam sorsan bizim okulda öyleydi ama kalan olmadı , tabi risk almaya değer mi size bağlıBizim okul çok katı bu konuda
2 Gün devamsızlığım var biri arkadaşların konserine gittim diğeri hastaydım gitmedim sene sonu yatacağım vallaBen 12.sinifim devamsızlık yapmaya korkuyorum senin devamsızlık çoktan 50 olmuştur nasıl geçeceksin
imkanı dahil yok seneye artıkbu sene başında 1 kere okula gittim daha hiç gitmedim şimdi başka okula nakil aldırdım yarın gitsem mesela bu sene geçme imkanım varmı
Dostum dün müdür yardımcısı gelip hepinizi bırakıcaz hocalarla konuştum dedi sence ben risk alırmıyımyok ya önemli takımlarda değillerdi anca bando takımındaydılar oda çok da bir şey değikldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam sorsan bizim okulda öyleydi ama kalan olmadı , tabi risk almaya değer mi size bağlı
Ben 7 gün hastaydım 3 günde keyfi gitmedim2 Gün devamsızlığım var biri arkadaşların konserine gittim diğeri hastaydım gitmedim sene sonu yatacağım valla