Neler Yeni

10.Sınıfım , Üniversite Sınavına Nasıl Hazırlanmalıyım ?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,095
İsim
Lydranx
mezunum ben ve sınava hazırlanıyorum sana tavsiyem 10.sınıf konularını 10.sınıfta halletmen ve jitap okuman ama türk klasikler dünya klasikleri ile başlaman lazım ayrıca yazın boş boş gezme otur 9ve 10.sınıfı tekrar et 11.sınıft ayt konularını hallet yandan yyandan tyt çalış tabii burada kısa anlatıyıroum ama bu çalışmları daha detaylı hazırlamalısın ama önceik 10. sınıfı 10.sınıft ahalletmen ve yazın boş durmamam yoksa unutursun günde 1 2 saat ile tekrar etsen yeter 11.sınıfta ayt aban öyle bir 11 çalışki 12.sınıfta bir daha dönüp 11.sınıf çalışma ihityacı hisstetme zate 12 olduğun zaman her eşeye çalışasacıksın deneme çözeseksin vs vs daha detay istersen yotube bir sürü video var ha tavsiyerimden biri dershane gitme vakit kaybı bence otur gününü adam gibi planla günde okul harici çalışcağın blokları planla haftalık tekrarı yap ödevlerini yap şimdilik yeter ama ilerleyen zamanlarda ödev yetmeyeecek sinir sterese gerek yok youtuba çok video var onun için öneri istersen ders kanalları yazabilirimi ha takip edeceksen plan program için bekir avşarı takip etmeni öneririm tam yks canavarı o adam şuan 10. için video çekmiyor 11lere 12lere ve mezunlara çekiyor dediğim bir kaç gününü ayrı derece yapmış öğrencileri izle stratejini belirle kitap okumayı unutma bol bol oku . ders çalış yeter 10.sınıf için ha ekstra alanına bağlı ama bence fazladan matematik çalış diğerleri 1 ise mat 2 olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynen apotemiyi al matemteiğine soğu hemen kardeşim ilk kitap olarak alınmaz o kitap biraz araştırısın isterseneiz detaylı bir başlık açarım baya kitap elimden geçti çünkü
İyi olur açıkçası , adım adım hangi kitaptan başlamam gerektiğini bilmek beni rahatlatır

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Babam matematik öğretmeni , 345 ve Eğitim Vadisi PDF yayınlarını kullanıyor (özel derse gelen öğrenciler vb hepsine bunları aldırtıyor)

Kaynak önermek yasak mı bilmiyorum , uyarı yemem inşallah

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,095
İsim
Lydranx
Babam matematik öğretmeni , 345 ve Eğitim Vadisi PDF yayınlarını kullanıyor (özel derse gelen öğrenciler vb hepsine bunları aldırtıyor)

Kaynak önermek yasak mı bilmiyorum , uyarı yemem inşallah
Yok canım niye yasak olsun

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,951
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bilim,fizik,biyoloji,transhümanizim,oyun,astronomi,ilkler tarihi,evrim.
İyi olur açıkçası , adım adım hangi kitaptan başlamam gerektiğini bilmek beni rahatlatır
kanka şuan sadece 10.sınıf kitapları al gerçi 2 ay kaldı ama tyt mat 345 tyt türkçe ankara /limit tyt fen palme serisi /tys soylae çözmedim ilk olarak bunlar ile başla zaten 1er tane çözünce yeter sonra paso deneme atarsın bak ama 10.sınıf kötü ise son 2 ayda toplarla yazın bana ulaşabbilrsen ulaş zaten sınavdan sonra sınav koçluğu düşünüyorum yardım ederim sorun olmaz forumu aktif kullanıyorum bi mesaj at bana yazın dediğim gibi 9ve 10 konularını toplarız yavaş yavaş sonra ayt telaş yapma planaa güven

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
mezunum ben ve sınava hazırlanıyorum sana tavsiyem 10.sınıf konularını 10.sınıfta halletmen ve jitap okuman ama türk klasikler dünya klasikleri ile başlaman lazım ayrıca yazın boş boş gezme otur 9ve 10.sınıfı tekrar et 11.sınıft ayt konularını hallet yandan yyandan tyt çalış tabii burada kısa anlatıyıroum ama bu çalışmları daha detaylı hazırlamalısın ama önceik 10. sınıfı 10.sınıft ahalletmen ve yazın boş durmamam yoksa unutursun günde 1 2 saat ile tekrar etsen yeter 11.sınıfta ayt aban öyle bir 11 çalışki 12.sınıfta bir daha dönüp 11.sınıf çalışma ihityacı hisstetme zate 12 olduğun zaman her eşeye çalışasacıksın deneme çözeseksin vs vs daha detay istersen yotube bir sürü video var ha tavsiyerimden biri dershane gitme vakit kaybı bence otur gününü adam gibi planla günde okul harici çalışcağın blokları planla haftalık tekrarı yap ödevlerini yap şimdilik yeter ama ilerleyen zamanlarda ödev yetmeyeecek sinir sterese gerek yok youtuba çok video var onun için öneri istersen ders kanalları yazabilirimi ha takip edeceksen plan program için bekir avşarı takip etmeni öneririm tam yks canavarı o adam şuan 10. için video çekmiyor 11lere 12lere ve mezunlara çekiyor dediğim bir kaç gününü ayrı derece yapmış öğrencileri izle stratejini belirle kitap okumayı unutma bol bol oku . ders çalış yeter 10.sınıf için ha ekstra alanına bağlı ama bence fazladan matematik çalış diğerleri 1 ise mat 2 olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynen apotemiyi al matemteiğine soğu hemen kardeşim ilk kitap olarak alınmaz o kitap biraz araştırısın isterseneiz detaylı bir başlık açarım baya kitap elimden geçti çünkü
zorluk açısından zor olduğunu biliyorum yani yanlış yazmışım orada pardon

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Tamam o zaman bu kaynaklara ciddi çalış derim. Bu kaynakları çözen öğrenciler full - 1-2 yanlış yapıyor haberin olsun :)
kanks yanlış bir yönlerinde iş kitapla bitmiyor asıl net arttan şey deneme burada 3 4 yıldır işin içindeyim ben kitap evet iyi temel atar ama asıl branş denemesi ve genel deneme ama şuan arkadaşımız 10.sınıf oldğu için deneme çözmesine gerek yok

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
kanks yanlış bir yönlerinde iş kitapla bitmiyor asıl net arttan şey deneme burada 3 4 yıldır işin içindeyim ben kitap evet iyi temel atar ama asıl branş denemesi ve genel deneme ama şuan arkadaşımız 10.sınıf oldğu için deneme çözmesine gerek yok
345 yayınlarının denemeleri de var dostum. 11-12. Sınıflarda yüklenmesi lazım diye biliyorum

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
345 yayınlarının denemeleri de var dostum. 11-12. Sınıflarda yüklenmesi lazım diye biliyorum
tamam ama şuan 10.sınıf ve sanrım konuları tam da değil şuan deneme çözmesi boşa zaman ve moral kaybı önce konularını ottursun sonra deneme çözsün 11 ortalrında başlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,110
Üyeler
168,585
Son üye
semph0nt
Top Bottom