demirspor
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Sınıfta kalmış.Alıntıyı görüntüle
26 yaşında olan sne.
Sınıfta kalmış.Alıntıyı görüntüle
26 yaşında olan sne.
Şunun şurasında 2 ay+ yaz tatili kaldı kanka zaten rakipler 9.sınıfta başladıdaha 2 sene var sınavlar falan değişebilir 11. sınıfta başla
11 de 12 de hazırlan şuan derslerle ilgilen sadece.Arkadaşlar Tyt ve Ayt'ye Hazırlanmak İstiyorum
10.Sınıfta Nasıl Çalışmaya Başlamalıyım ?
Hangi Test kitaplarını Önerirsiniz ?
2004'lüyüm, 2004 olarak ayarladım. Hiçbir sorun yok.Yani şöyle foruma başlarken 18 yaş kuralı var zannediyordum
Bende salladım doğum tarihini
matematikte apotemi iyi diye duymuştumHangisini Bitireyim Diye Soruyorum
Geç yazdırdılar beniSınıfta kalmış.
yarı yarıya doğru ancak yanlış11 de 12 de hazırlan şuan derslerle ilgilen sadece.
Zaten istesede ayt çalışamaz,ayt nin büyük çoğunluğunu 11 12 oluşturuyor.yarı yarıya doğru ancak yanlış
ayt boşverip tyt çalışmalı
Evet Sayısal Seçtim11'e kada tyt yi bitirmeye bak özellikle sayısallarda çünkü eğer sayısal seçtiysen hayatının en zor ders yılını yaşayacaksın.
@TEŞKİLAT noldu reis neye şaşırdın ?Evet Sayısal Seçtim
mezunum ben ve sınava hazırlanıyorum sana tavsiyem 10.sınıf konularını 10.sınıfta halletmen ve jitap okuman ama türk klasikler dünya klasikleri ile başlaman lazım ayrıca yazın boş boş gezme otur 9ve 10.sınıfı tekrar et 11.sınıft ayt konularını hallet yandan yyandan tyt çalış tabii burada kısa anlatıyıroum ama bu çalışmları daha detaylı hazırlamalısın ama önceik 10. sınıfı 10.sınıft ahalletmen ve yazın boş durmamam yoksa unutursun günde 1 2 saat ile tekrar etsen yeter 11.sınıfta ayt aban öyle bir 11 çalışki 12.sınıfta bir daha dönüp 11.sınıf çalışma ihityacı hisstetme zate 12 olduğun zaman her eşeye çalışasacıksın deneme çözeseksin vs vs daha detay istersen yotube bir sürü video var ha tavsiyerimden biri dershane gitme vakit kaybı bence otur gününü adam gibi planla günde okul harici çalışcağın blokları planla haftalık tekrarı yap ödevlerini yap şimdilik yeter ama ilerleyen zamanlarda ödev yetmeyeecek sinir sterese gerek yok youtuba çok video var onun için öneri istersen ders kanalları yazabilirimi ha takip edeceksen plan program için bekir avşarı takip etmeni öneririm tam yks canavarı o adam şuan 10. için video çekmiyor 11lere 12lere ve mezunlara çekiyor dediğim bir kaç gününü ayrı derece yapmış öğrencileri izle stratejini belirle kitap okumayı unutma bol bol oku . ders çalış yeter 10.sınıf için ha ekstra alanına bağlı ama bence fazladan matematik çalış diğerleri 1 ise mat 2 olsunArkadaşlar Tyt ve Ayt'ye Hazırlanmak İstiyorum
10.Sınıfta Nasıl Çalışmaya Başlamalıyım ?
Hangi Test kitaplarını Önerirsiniz ?
aynen apotemiyi al matemteiğine soğu hemen kardeşim ilk kitap olarak alınmaz o kitap biraz araştırısın isterseneiz detaylı bir başlık açarım baya kitap elimden geçti çünkümatematikte apotemi iyi diye duymuştum