Bir sene daha YKS'ye çalışmalımıyım?

Baban bencil. Seni sömürüyor. Kurtul bu ezikliğinden ve kendi yoluna devam et.
Hocam aslında bencil değil "bu sene seni dershaneye veriyim" dedi de ben gitmek istemedim,kendim çalışacağım için fakat şuanda herhangi bişey istemeye ve yapmaya hevesim yok.Neyse ayarlicam artık.

2 kere mezuna bırakırım demek öyle kolayca söylenip yapılacak bir şey değil. ben 1 sene mezuna bıraktım onda bile kafayı yiyecektim 2 3 sene bırakan arkadaşlarım da öyle. mezuna kaldığın ilk seneden itibaren arkadaşların başka şehirlere gidecek sosyallik azalacak dediğin gibi evde baskı olacak erkek çocuk olduğundan bi süre sonra maddi olarak yük müyüm düşüncesi gelecek. ilk seneden elinden geleni yap bence. bu sene sadece tyt yaparsan büyük puan getiren aytden kaybedersin ve seneye de aytye öncelik verdiğinde geçen seneye göre tyt netin azalabilir.. bence şuan tyt ağırlıklı olmak üzere ikisine de çalış. mükemmelliyetçi şekilde ilerlemeden soruları çözecek şekilde ilerle bence

2 kere mezuna bırakırım demek öyle kolayca söylenip yapılacak bir şey değil. ben 1 sene mezuna bıraktım onda bile kafayı yiyecektim 2 3 sene bırakan arkadaşlarım da öyle. mezuna kaldığın ilk seneden itibaren arkadaşların başka şehirlere gidecek sosyallik azalacak dediğin gibi evde baskı olacak erkek çocuk olduğundan bi süre sonra maddi olarak yük müyüm düşüncesi gelecek. ilk seneden elinden geleni yap bence. bu sene sadece tyt yaparsan büyük puan getiren aytden kaybedersin ve seneye de aytye öncelik verdiğinde geçen seneye göre tyt netin azalabilir.. bence şuan tyt ağırlıklı olmak üzere ikisine de çalış. mükemmelliyetçi şekilde ilerlemeden soruları çözecek şekilde ilerle bence
Tavsiyen için sağolasın doğru diyorsun.

Hala vakit var. aralıkta manyak gibi tyt çalışman lazım nereye gelirse sorna ayt bas full.

Bende 2. Mezunum bu sene ea dan sayısala geçtim. 6-7 ay tyt çalışıp sonraki sene ayt ye başlarım demek nasıl bir kafa yapısı aklım almıyor.
Eğer gerçekten bir şeyler başarmak istiyorsan bu sene son senenmiş gibi çalış. Sıfır olduğun için tyt biraz uzun sürebilir Max 3-4 ay ver. Tyt bitince de ayt başla.

Bende 2. Mezunum bu sene ea dan sayısala geçtim. 6-7 ay tyt çalışıp sonraki sene ayt ye başlarım demek nasıl bir kafa yapısı aklım almıyor.
Eğer gerçekten bir şeyler başarmak istiyorsan bu sene son senenmiş gibi çalış. Sıfır olduğun için tyt biraz uzun sürebilir Max 3-4 ay ver. Tyt bitince de ayt başla.
Sizin netleriniz ne durumda?Derece isriyorsunuz sanırım.

Sizin netleriniz ne durumda?Derece isriyorsunuz sanırım.
Şuan 60-65 civarı tyt yapıyorum ayt 12-13 oda sadece matematik. Daha ayt fen ve matematiğe başlamayamadim babamın yanına çalışmaya gittim zar zor Ekim'de ikna edip çalışmaya başlayabildim.
Ben çok parlak değilim obp 70. Ben bu sene kamyon çarpmışa döndüm gözüm açıldı. Geçen sene 50 günlük kampı 150 günde bitrir günde ortalama 3-4 saat anca çalışırdım. Sınavdan bir önceki gün uykudan uyanmış gibi oldum ben aylarca ne yaptım diye çok ağladım.
Şimdi sayısala geçtiğim için hiç görmediğim tyt fen(9-10 asla hatirlamiyorum) ve ayt fen görmek zorundayım.
Günde en en en az 8 ortalama 11 saat çalışmadan bu iş olmaz. Ben hiç 10 saati geçmedim ortalamam 8 falan.
Öyle işte ailen erkek çocuksan gerekirse gidip tuvalet temizleyeceksin diyorlar. Çok dil döktüm farkında değildim, ciddiyeti fark edemedim diyorum ne yapalım etseydin diyorlar. Kız kuzenim benimle aynı yaşta oda 2 kere mezuna kaldi ne zaman sorsam o kız çocuğudur isterse bin kere mezuna kalır evde oturup yardım eder diyorlar.
Elimizden gelenin en iyisini kendimiz için yapmalıyız. Günün sonunda insan fark ediyor bu senin muhtemelen gelecek 40 yılını belirleyecek ve yapacaksan kendin için yapacaksın.

Eğer ders çalışmaya bir an önce başlamazsan sıkışan zaman ve duygu durumun birbirine karışacak ve psikolojik olarak kötü bir döneme gireceksin.

Benimde ne yapacağım hakkında net bir fikrim yok,bu sene de biryere gitmezsem g*rizeka*lı damgası yicem.2 defa mezuna kalıp hukuk ve tıp okuyanlar varda bilmiyorum ne yapacağımı.
Tıp filan senin gibilerin harcı değil, boşver yksyi yapamazsın, bugün gaza gelir 2 saate sönersin sen, matematik yapamayan adam kalkıp fizik nasıl çalışacak, önemli olan yapmakta değil sevmek, bak saat geç oldu online artmıştır bi 3 4 el cs at sonra biraz kaydırıp yat, yarın başlarsın nasıl olsa (y)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne yapacaksın oğlum yksyi, akrabalar yine kaan beceremedi diyip soracaklar ne yapacaksın diye, sende diyeceksin artık babamın arabasını kaçırıp kaçırmama konusunda kararsız kaldığım durumlarda konu açmak yerine fabrikada çalışacağım diyeceksin.

Tıp filan senin gibilerin harcı değil, boşver yksyi yapamazsın, bugün gaza gelir 2 saate sönersin sen, matematik yapamayan adam kalkıp fizik nasıl çalışacak, önemli olan yapmakta değil sevmek, bak saat geç oldu online artmıştır bi 3 4 el cs at sonra biraz kaydırıp yat, yarın başlarsın nasıl olsa (y)
Hahahaha çokmu kudurttum oğlum seni?

Ne yapacaksın oğlum yksyi, akrabalar yine kaan beceremedi diyip soracaklar ne yapacaksın diye, sende diyeceksin artık babamın arabasını kaçırıp kaçırmama konusunda kararsız kaldığım durumlarda konu açmak yerine fabrikada çalışacağım diyeceksin.
Ben işte karşımdakini böyle kuduracak seviyeye getiririm.Hiçbir zaman adam olamayacaksın evladım.😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,294
Üyeler
192,676
Son üye
Lyrazed
Geri