Neler Yeni

10. sınıfta açığa nasıl geçerim?

veneficus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Dušan Tadić
hocam benim okuduğum dönemde bir cocuk hafız olacağı gerekçesiyle açığa geçmişti onun haricinde biriside okumak istemediği için açığa geçmişti fakat okumak istemeyenin bahanesini bilmiyorum o da büyük ihtimal ile senin gibi işle ilgili bir şey söyledi
Mesaj otomatik birleştirildi:

sınıfta kalmışta olabilir açığa geçmek için okula gelmiyordu iyi hatırlattınız hocam
açık lise zannettiğiniz kadar kolay değil onun da sınavları var mesela 2 gün sonra sınava gireceğim örneğin 10.sınıf sın bu açık lisede 3 ve 4.dönem demek 10.sınıfın konuların dan sınava giriyorsun yine evde ders çalışmak zorundasın

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Mustafa Aydemir
açık lise zannettiğiniz kadar kolay değil onun da sınavları var mesela 2 gün sonra sınava gireceğim örneğin 10.sınıf sın bu açık lisede 3 ve 4.dönem demek 10.sınıfın konuların dan sınava giriyorsun yine evde ders çalışmak zorundasın
konu sahibi ben değilim hocam

mbu.berke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Berke
10. sınıfı bitirince 11 12'yi açıktan okumak istiyorum, şartları nelerdir velim gelse izin alsa böyle bir şey mümkün mü?
Hafızlık yazılığ aıcga geçebiliyorsun diye biliyorum en işlevseli bu baksa yol yok galiba yağahilceğin

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet emim sekmen
10. sınıfı bitirince 11 12'yi açıktan okumak istiyorum, şartları nelerdir velim gelse izin alsa böyle bir şey mümkün mü?

Maddi olarak bi özel okul felanla geçme metodu var ben hafızlık yoluyla geçtim ama özel okulla anlasmalı felan snrm pahalı yinede yapan arkadaşlarım var.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
890
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Video oyunları ve Monitörler
Maddi olarak bi özel okul felanla geçme metodu var ben hafızlık yoluyla geçtim ama özel okulla anlasmalı felan snrm pahalı yinede yapan arkadaşlarım var.
amacım açığa geçip işe girmek ne özel okulu hocam dünya para..

Top Bottom