SpaceParadox010
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Şu an 10. sınıf birisi coğrafya, tarih, matematik bu 3 dersten kalırsa bir üst sınıfa geçer mi, yoksa sorumluluğa girer mi?
Direkt geçiyorsun hocam.Şu an 10. sınıf birisi coğrafya, tarih, matematik bu 3 dersten kalırsa bir üst sınıfa geçer mi, yoksa sorumluluğa girer mi?
sorumlu geçmiyorum değil mi ?Direkt geçiyorsun hocam.
İlk ve 2. Dönem ortalaman nedir.sorumlu geçmiyorum değil mi ?
1. dönem 58 veya 57 / 2. dönem 66.İlk ve 2. Dönem ortalaman nedir.
edebiyattan kalmazsan sorumlu değil direkt geçiyorsunŞu an 10. sınıf birisi coğrafya, tarih, matematik bu 3 dersten kalırsa bir üst sınıfa geçer mi, yoksa sorumluluğa girer mi?
sadece edebiyat dersinden sorumluluk var diye biliyorumedebiyattan kalmazsan sorumlu değil direkt geçiyorsun
tamamdır hocam sağolun herkese çok teşekkürleredebiyattan kalmazsan sorumlu değil direkt geçiyorsun
Tamamdır hocam direkt sorumlu olmadan geçiyorsun.1. dönem 58 veya 57 / 2. dönem 66.
tamamdır teşekkürlerKalsan da pek dert değil.
Ben 9.sınıftayken ilk dönemin son ayında falan pandemi oldu. Kapattılar. 10.Sınıftan bile dersi olupta 11 - 12'de veren öğrenci vardı. Yazıyordu her yerde, 10.sınıftan kaldığın ders var vermen lazım ya da 11'den diye. Tabii artık liselere de katı kurallar getiriyorlar, devamsızlık gibi. İşini şansa, duyduğun şeylere bırakma ama 3 dersten kalmak dert değil.