Neler Yeni

10 Sterlin Steam Kodu Hesabıma 100 TL Olarak İşlenir mi?

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
Yanlış bilgilendirme, burada belirtilen "Alındıkları yer" bir ülke değil daha çok mağaza anlamında söylenmiş.
Direkt Steam sayfasından aldığım ekran görüntüsü, hiçbir yorum yok. Altında da linki var. Steam mi yanlış bilgilendirmiş oluyor ben mi yanlış bilgilendirmiş oluyorum?
Denedim diyorum orda satın alınan yer diyor ülkeden bahsetmiyor.

Dostlarım ikinize de söylüyorum ki benim "para biriminize çevrilir"den yurt dışından alınan kodları kapsadığı kanısına ulaşıyorum. Zira Türkiye'de dolarla Steam kod satılmıyor herhalde. Durum bu değilse Steam'e bi mail fişekleyin onlar açıklığa kavuştursunlar. Sizin dediğiniz şekildeyse de kusuruma bakmayın ben burda elçiyim ve orda para birimlerinin dönüştürüleceği yazmış. İyi akşamlar ikinize de.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
Direkt Steam sayfasından aldığım ekran görüntüsü, hiçbir yorum yok. Altında da linki var. Steam mi yanlış bilgilendirmiş oluyor ben mi yanlış bilgilendirmiş oluyorum?
Yanlış anlamış oluyorsun..

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
Yanlış anlamış oluyorsun..
Olabilir hocam, "agree to disagree" diyelim; almayı düşünen arkadaş da dilerse sizi dinleyebilir veya Steam destek ekibine mesaj atıp olayı tartışmaya kapatabilir.
İyi akşamlar.

Son düzenleme:

HyAksi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yunus usta
konu kapatılabilir. faceitte satın almayı denediğimde ülkeden dolayı alım yapamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bu puanı ne kadar sürede kastınız.

4 ayda 150k puan görevler ve leader dağl

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
dostum dota2deki itemleri alıp satınca daha karlı olabilir birde oraya bak istersen. Tabi item stoğu var mi bilmiyorum

Top Bottom