touch blue alsana banaGoogle Play Store'da 20 TL bakiyem var. 10 TL üstüne koyup dead cells almayı düşünüyorum. Başka bir alternatif var mı?
Alınır zaten de başka alternatif var mı acaba onu merak ediyorum. Bilmediğim vs.10 TL'ye alınır.
30 liraya GTA San Andreas vardı.Alınır zaten de başka alternatif var mı acaba onu merak ediyorum. Bilmediğim vs.
Aaa evet bak Terraria var. Dead Cells ile karşılaştırıldığında hangisi sence?5 TL daha koyarsan Terraria alabilirsin. Arkadaşlarınla falan da oynama imkanın olur.
Dead Cells daha straight-forward dümdüz girip oynayabileceğin bir oyun. Terraria biraz daha araştırma, video izleme gibi etkenler gerektiriyor çünkü oyunu oynaması zor. Minecraft gibi dümdüz girdiğinde ev yapmak dışında hiçbir şey yapamıyorsun. Uğraşmak istersen Terraria daha güzel hem Cross-platform olayı da var. Ayrıca Terraria modlanabildiği için replayability açısından da daha iyi bence.Aaa evet bak Terraria var. Dead Cells ile karşılaştırıldığında hangisi sence?
Terraria alıyorum o zaman. Pişman olmam değil mi? Bir de benim oyunlara ayıracak çok bir vaktim yok. Sence almalı mıyım?Dead Cells daha straight-forward dümdüz girip oynayabileceğin bir oyun. Terraria biraz daha araştırma, video izleme gibi etkenler gerektiriyor çünkü oyunu oynaması zor. Minecraft gibi dümdüz girdiğinde ev yapmak dışında hiçbir şey yapamıyorsun. Uğraşmak istersen Terraria daha güzel hem Cross-platform olayı da var. Ayrıca Terraria modlanabildiği için replayability açısından da daha iyi bence.
Pişman edeceğini sanmam. Ama direkt böyle dümdüz gireyim kafa dağıtayım oyunu arıyorsan Dead Cells daha iyi. Bedava opsiyon olarak Vampire survivors var bu arada o da çok güzel bir oyun.Terraria alıyorum o zaman. Pişman olmam değil mi? Bir de benim oyunlara ayıracak çok bir vaktim yok. Sence almalı mıyım?
Sana güveniyorum. Terraria alıyorum o zaman.Pişman edeceğini sanmam. Ama direkt böyle dümdüz gireyim kafa dağıtayım oyunu arıyorsan Dead Cells daha iyi. Bedava opsiyon olarak Vampire survivors var bu arada o da çok güzel bir oyun.
Şu videoyu bir izleyebilirsin almadan, tabi almadıysan.Sana güveniyorum. Terraria alıyorum o zaman.