G Gri Caner 80+ Titanium Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 30,700 En İyi Cevap 7 12 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 DerratiX yazmış: Şu videoyu bir izleyebilirsin almadan, tabi almadıysan. Devamı için tıklayın... Alıyorum ya. Dead Cells PC'de var nasılsa.
DerratiX yazmış: Şu videoyu bir izleyebilirsin almadan, tabi almadıysan. Devamı için tıklayın... Alıyorum ya. Dead Cells PC'de var nasılsa.
habbassaka 80+ Silver Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2,471 Dahası Reaksiyon skoru 1,355 İsim Berk 12 Şubat 2023 #15 Gri Caner yazmış: Google Play Store'da 20 TL bakiyem var. 10 TL üstüne koyup dead cells almayı düşünüyorum. Başka bir alternatif var mı? Devamı için tıklayın... "10 TL'ye Dead Cells almayı düşünüyorum" al veya alma ama bu mantaliteden acilen kurtulmalısın.
Gri Caner yazmış: Google Play Store'da 20 TL bakiyem var. 10 TL üstüne koyup dead cells almayı düşünüyorum. Başka bir alternatif var mı? Devamı için tıklayın... "10 TL'ye Dead Cells almayı düşünüyorum" al veya alma ama bu mantaliteden acilen kurtulmalısın.