Neler Yeni

100.000 TL Bandında Araç Önerisi

timurleng

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Doğukan Oral
Servise de 2005 2006 model arabayı götürmessin
Ağır bakımları zaten uzun vadeli 170 180 bin(baskı balata hariç) başka sorun çıkartacak pek bir şey yok bir tek pompa klasik fazla verir ya da az verir o kadar ben daha rastlamadım aksine 1.6 lar da triptonik vites berbat bence 1.6 araba 1.3 1.4 gibi gidiyor. Ve dediğin gibi lpg uyumlu değil ama milletimiz taktırıyor ve sonra sürekli bir şey çıkartıyor. Genelde enjektörle başlıyor sonra yürüyor gidiyor
ben servis taraftarıyım her zaman arabam yok ama olursa serviste yapacağım herşeyini :) evet bizim millet ferrari alır lpg taktırır :)

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ben servis taraftarıyım her zaman arabam yok ama olursa serviste yapacağım herşeyini :) evet bizim millet ferrari alır lpg taktırır :)
Sıfır araba da olsa kendimiz yapıyoruz mesleğimiz çünkü :) Babam kaportacı Eniştem motor hepsi karışık bende yanlarındayım.
Servis geçen gün Sadece tampon sökülecek plastik kaynağı olacak 2000tl fiyat çıkarmış.
Hayatta gitmem ben servise tüm fiyatları şişirip şişirip sunuyolar millete

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
uğur sağlam
Şu konuyu ciddi ciddi ben de takibe alayım. Ben de düşünüyorum. Ancak bandı 150ye yükseltebilirim. 100e kadar da bulmak zor sanırım, ya da model yılı bayağı düşüyor.. 2012 dizel fiesta kullanıcısıyım. 100e kadar bu araçtan bulabilirsiniz.. 5 yıldır bende, zerre sorum yaşamadım. Şuan kafama takılan bikaç araç var,
Honda cıvıc 1.6 fabrika çıkışı LPG li, 2014 model
Toyota corolla 1.6
Astra Sedan 1.6

Kafamı en çok karıştıran ise chevrolet cruize.. 100 bine düşük km, tüplü bulunabiliyor. Çok da konforlu araba.. Ancak chevrolenin Türkiye pazarından çekilmesi soru işaretleri bırakıyor

LPG li olmasını tercih ediyorum, soğuk havalarda dizelin karın ağrısı çok oluyor..

Sizin nasıl bir araç aradığınızı(Sedan-hb-benzin-dizel) belirtirseniz yardımcı olabilirim.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Bayadır piyasayı takip etmiyordum piyasa acayip kötü 100.000 birime baya alt segment araçlar olmuş

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şu konuyu ciddi ciddi ben de takibe alayım. Ben de düşünüyorum. Ancak bandı 150ye yükseltebilirim. 100e kadar da bulmak zor sanırım, ya da model yılı bayağı düşüyor.. 2012 dizel fiesta kullanıcısıyım. 100e kadar bu araçtan bulabilirsiniz.. 5 yıldır bende, zerre sorum yaşamadım. Şuan kafama takılan bikaç araç var,
Toyota corolla 1.6
Astra Sedan 1.6

Kafamı en çok karıştıran ise chevrolet cruize.. 100 bine düşük km, tüplü bulunabiliyor. Çok da konforlu araba.. Ancak chevrolenin Türkiye pazarından çekilmesi soru işaretleri bırakıyor

LPG li olmasını tercih ediyorum, soğuk havalarda dizelin karın ağrısı çok oluyor..

Sizin nasıl bir araç aradığınızı(Sedan-hb-benzin-dizel) belirtirseniz yardımcı olabilirim.
Aklınızdakilere siz detay verir misiniz ? Mümkünse ilan .

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Arkadaşlar aklımda 2005-06 1.6 vtec es7 kasa es paket var lakin değer mi ? Sizin önereceğiniz marka modeller neler ?

Hasar kaydı ve km az olursa sevinirim. Manuel otomatik farketmiyor.
Renault Laguna

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can

timurleng

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Doğukan Oral
Toyota corolla 1.6
Astra Sedan 1.6

corolla iç malzeme kalitesi 6/10astra fiesta ondan kat kat iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
uğur sağlam
corolla iç malzeme kalitesi 6/10astra fiesta ondan kat kat iyi
2012 fiesta kullanıyorum. corolla kullanan arkadaşımda da gördüm de. dokunma şansım olmadı tabii ki. ciddi anlamda %50 kadar fark var mı cidden? yol tutuş performans, iç donanım bolluğu deseniz inanırım da , iç kalite diye duyunca bi garip oldum

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
Toyota corolla 1.6
Astra Sedan 1.6

Honda civic 2014 sahibi olarak sorunsuz araba istiyorsan Honda ve Toyota düşünebilirsin. Ama atmosferik motor oldukları için yokuşta vs. bayılıyor bu arabalar. Boyle bir durum istemezsen turbo araçlara bakmalısın

Top Bottom