Neler Yeni

100.000 TL Bandında Araç Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
uğur sağlam
Aklınızdakilere siz detay verir misiniz ? Mümkünse ilan .
canlı derslerim var şuan araştırıp link atma fırsatım yok. her bir model için orta ve yeni kasalar diye genelleyebilirim. bu da kabaca 2014 ve üzeri oluyor.. daha müsait bir zamanda inşallah :)

timurleng

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Doğukan Oral
2012 fiesta kullanıyorum. corolla kullanan arkadaşımda da gördüm de. dokunma şansım olmadı tabii ki. ciddi anlamda %50 kadar fark var mı cidden? yol tutuş performans, iç donanım bolluğu deseniz inanırım da , iç kalite diye duyunca bi garip oldum
cam altı kapı tutakları tak tak sert pilastik :) multimedya faan var evet ama geneli sert

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
uğur sağlam
Honda civic 2014 sahibi olarak sorunsuz araba istiyorsan Honda ve Toyota düşünebilirsin. Ama atmosferik motor oldukları için yokuşta vs. bayılıyor bu arabalar. Boyle bir durum istemezsen turbo araçlara bakmalısın
uzak doğu arabalarında bunu söylüyorlar. sanayiye kolay kolay uğratmaz diye. ancak atmosferik motor belası.. tam bir illet.. araç her ne olursa olsun çekmiyor. arkadaşın 2.0 mondeosu vardı. atmosferik benzinli. 1.4 dizel ile toz yuttururdum.. turbo candır.

timurleng

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Doğukan Oral
uzak doğu arabalarında bunu söylüyorlar. sanayiye kolay kolay uğratmaz diye. ancak atmosferik motor belası.. tam bir illet.. araç her ne olursa olsun çekmiyor. arkadaşın 2.0 mondeosu vardı. atmosferik benzinli. 1.4 dizel ile toz yuttururdum.. turbo candır.
evet bozulmuyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
uğur sağlam
cam altı kapı tutakları tak tak sert pilastik :) multimedya faan var evet ama geneli sert
beni caydıramayacaksın @timurleng . o fiestayı satıp corollayı alacam :) fiesta da acayip yol sesi alıyor. yeni kasaları bilmiyorum ama. arabanın sanki kasası yok, tekerin üstünde gidiyorsun.. at arabası resmen.

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
beni caydıramayacaksın @timurleng . o fiestayı satıp corollayı alacam :) fiesta da acayip yol sesi alıyor. yeni kasaları bilmiyorum ama. arabanın sanki kasası yok, tekerin üstünde gidiyorsun.. at arabası resmen.
Yalıtım konusunda Japonlar vasat ne yazıkki. Yumuşak bir lastikle yol sesini azaltabiliyorsun. Ama arabanin malzemesi belli. Bunu da ekliyim :D

m_t_t

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mert Taha Tiryaki
Arkadaşlar aklımda 2005-06 1.6 vtec es7 kasa es paket var lakin değer mi ? Sizin önereceğiniz marka modeller neler ?

Hasar kaydı ve km az olursa sevinirim. Manuel otomatik farketmiyor.
Toyota Avensis T25.

timurleng

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Doğukan Oral
valla bende corolla hayranıydım şu 2012 üstü kasasının arkadaşım 2013 aldı bi deneyeyim dedim yolda gitmesi falan iyi aracın sesi 110-120den sonra başlıyor. ama kapı plastikleri ön konsol plastikleri egea gibi bazı yerleri egeadan bile kötü :) o yüzden ev borcunu kapattık ileriki senelerde egea cross düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
uğur sağlam
valla bende corolla hayranıydım şu 2012 üstü kasasının arkadaşım 2013 aldı bi deneyeyim dedim yolda gitmesi falan iyi aracın sesi 110-120den sonra başlıyor. ama kapı plastikleri ön konsol plastikleri egea gibi bazı yerleri egeadan bile kötü :) o yüzden ev borcunu kapattık ileriki senelerde egea cross düşünüyorum
egea çok klass duruyor.sanki kasa bmw 116yı andırıyor gibi geldi

F0undeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Melih Karabaş

timurleng

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Doğukan Oral
Toyota Avensis T25.
şuan mahallede bir abi satıyor 2004 değişensiz 285.000'de 72.000TL almayı düşündük ama eski araç diye vazgeçtik​
Mesaj otomatik birleştirildi:

ilk sahibinden diyor 70k kilometre temiz duruyor
değişenli araçtan ve ''keyfe keder'' ibaresi yazan her ilandan uzak durun.

Top Bottom