Şu troll konu açan yeni hesapların bir süre konu açamaması veya hesap doğrulaması yapması gerekiyor.100k bütçem var intel 4070 4080 ekran kartlı li pc ÖNERİSİ
Katılıyorum.Şu troll konu açan yeni hesapların bir süre konu açamaması veya hesap doğrulaması yapması gerekiyor.
hergun aynı konular aynı butcelerle kasa onerılerı hergun bır tane gormek mumkun DA iyice boşa sardıŞu troll konu açan yeni hesapların bir süre konu açamaması veya hesap doğrulaması yapması gerekiyor.
ne trollu kardeşim ciddi bişey yazdım. bugun açtım hesabı şimdi yazdım. Anlamadım yani nesını troll buldunuzŞu troll konu açan yeni hesapların bir süre konu açamaması veya hesap doğrulaması yapması gerekiyor.
hergun aynı konular aynı butcelerle kasa onerılerı hergun bır tane gormek mumkun DA iyice boşa sardıher ay
her ay fiyatlar değişiyor. öneri istedim. hangi anakart falan alacağım konusunda bilgisizim. yardımcı olunur dıye dusundum ama yanlıs dusunmusumhergun aynı konular aynı butcelerle kasa onerılerı hergun bır tane gormek mumkun DA iyice boşa sardı
Knk 4090 li sistem toplanır ryzen 9 ile sadece kasa isene trollu kardeşim ciddi bişey yazdım. bugun açtım hesabı şimdi yazdım. Anlamadım yani nesını troll buldunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
her ay fiyatlar değişiyor. öneri istedim. hangi anakart falan alacağım konusunda bilgisizim. yardımcı olunur dıye dusundum ama yanlıs dusunmusum
itopyadan yada vatandan falan toplamak istesem pahalı cıkıyor. yani 100k yı gecıyo. hazır sistem var mıdır. ama ben intel istiyorumKnk 4090 li sistem toplanır ryzen 9 ile sadece kasa ise
neden intelitopyadan yada vatandan falan toplamak istesem pahalı cıkıyor. yani 100k yı gecıyo. hazır sistem var mıdır. ama ben intel istiyorum
hep intel kullandım intelden bi model onerdıgınde bıraz daha iyi anlarım ryzen kullanmak istemıyorumneden intel
Bu fiyata toplama daha mantıklıitopyadan yada vatandan falan toplamak istesem pahalı cıkıyor. yani 100k yı gecıyo. hazır sistem var mıdır. ama ben intel istiyorum
Knk alabileceğin en iyi sistemi buldumhep intel kullandım intelden bi model onerdıgınde bıraz daha iyi anlarım ryzen kullanmak istemıyorum
Knk alabileceğin en iyi sistemi buldum sadece ram 2tane olacak