Neler Yeni

Yardım 100.000 TL Mining Tavsiyesi Lazım

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı
BATACAKSINIZ uçarı kaçarı yok 1 gün.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Keşke mining olayı kalksa

• Beğen
Reaksiyonlar: mm33

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Telefon Önerileri
merak etme onları bile tükettiniz siz umarım batarsın.
Sizi raporladım hocam artik umursamiyorum bile.
+olarak hayatımda daha 1 kere mining yapmadım "tükettiniz" ifadeleri kullanmanız hiç etik değil.

• Üzgün
Reaksiyonlar: mm33

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,439
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Konuyla alakasız mesaj atanların bu konuya mesaj atması kısıtlanmıştır.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,276
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Normalde mining tavsiyesi vermem ama bu kadar çekemeyene inat söyliyim güzel kardeşim. En mantıklısı senin bütçede 1660ti ya da 1660S. Bu kartlar o.c ile 31-32 mhs hatta modla 37 mhs veriyorlar. Tanesini çok pahalıya alma maks 5.5 bilemedin 6K'ya al. Alt takımın güzel olsun kaliteli bir PSU al dandik Watt'ı yüksek psu asla alma. Corsair Hx, Ax Fsp Aurum gibi tier list a ya da üstü PSU'lar. Anakarta gelirsek Z serisi en az 6 pcı girişli 3 anakart al. İşlemci çok farketmez. Sen parçaları ayarla o.c kurulumda ben sana yardımcı olucam ite köpeğe inat.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mining olmasa fırsatçıda olmaz.
Muazzam mantık, bravo.

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
@Mehmet Yılmaz konudan sapılmış durumda agresif tavırlı arkadaşlara gerekli işlem uygular mısınız?
Çok haklısın hocam. Uzun zamandır konu açmıyordum aslında bir işim düştü ve açtım forum çok agresif insanlarla dolmuş.

Normalde mining tavsiyesi vermem ama bu kadar çekemeyene inat söyliyim güzel kardeşim. En mantıklısı senin bütçede 1660ti ya da 1660S. Bu kartlar o.c ile 31-32 mhs hatta modla 37 mhs veriyorlar. Tanesini çok pahalıya alma maks 5.5 bilemedin 6K'ya al. Alt takımın güzel olsun kaliteli bir PSU al dandik Watt'ı yüksek psu asla alma. Corsair Hx, Ax Fsp Aurum gibi tier list a ya da üstü PSU'lar. Anakarta gelirsek Z serisi en az 6 pcı girişli 3 anakart al. İşlemci çok farketmez. Sen parçaları ayarla o.c kurulumda ben sana yardımcı olucam ite köpeğe inat.

Muazzam mantık, bravo.
Çok teşekkürler hocam.

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,276
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Çok haklısın hocam. Uzun zamandır konu açmıyordum aslında bir işim düştü ve açtım forum çok agresif insanlarla dolmuş.

Çok teşekkürler hocam.
Ö.d psu ları alırken ekran kartı girişi en az 6 lı olsun. Mesela fsp aurum 1200w aldın onda 6 tane var çıkış bunda 6 tane kartı bi anakarta bağlamanı sağlar. Aynı sistem den 3 tane yaparsın mis.

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler

Muazzam mantık, bravo.
Hocam RX 580 8 gb nasıl olur?

Birde en istikrarlı kazım coini ETH değil mi hala? Bayağıdır takip etmiyordum da.

Top Bottom