Sizi raporladım hocam artik umursamiyorum bile.merak etme onları bile tükettiniz siz umarım batarsın.
keşkeKeşke mining olayı kalksa
Muazzam mantık, bravo.Mining olmasa fırsatçıda olmaz.
Çok haklısın hocam. Uzun zamandır konu açmıyordum aslında bir işim düştü ve açtım forum çok agresif insanlarla dolmuş.@Mehmet Yılmaz konudan sapılmış durumda agresif tavırlı arkadaşlara gerekli işlem uygular mısınız?
Çok teşekkürler hocam.Normalde mining tavsiyesi vermem ama bu kadar çekemeyene inat söyliyim güzel kardeşim. En mantıklısı senin bütçede 1660ti ya da 1660S. Bu kartlar o.c ile 31-32 mhs hatta modla 37 mhs veriyorlar. Tanesini çok pahalıya alma maks 5.5 bilemedin 6K'ya al. Alt takımın güzel olsun kaliteli bir PSU al dandik Watt'ı yüksek psu asla alma. Corsair Hx, Ax Fsp Aurum gibi tier list a ya da üstü PSU'lar. Anakarta gelirsek Z serisi en az 6 pcı girişli 3 anakart al. İşlemci çok farketmez. Sen parçaları ayarla o.c kurulumda ben sana yardımcı olucam ite köpeğe inat.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Muazzam mantık, bravo.
Neden batsın Oldukça kârı olur.BATACAKSINIZ uçarı kaçarı yok 1 gün.
Çekemediler hocamNeden batsın Oldukça kârı olur.
Ö.d psu ları alırken ekran kartı girişi en az 6 lı olsun. Mesela fsp aurum 1200w aldın onda 6 tane var çıkış bunda 6 tane kartı bi anakarta bağlamanı sağlar. Aynı sistem den 3 tane yaparsın mis.Çok haklısın hocam. Uzun zamandır konu açmıyordum aslında bir işim düştü ve açtım forum çok agresif insanlarla dolmuş.
Çok teşekkürler hocam.
Hocam RX 580 8 gb nasıl olur?Normalde mining tavsiyesi vermem ama bu kadar çekemeyene inat söyliyim güzel kardeşim. En mantıklısı senin bütçede 1660ti ya da 1660S. Bu kartlar o.c ile 31-32 mhs hatta modla 37 mhs veriyorlar. Tanesini çok pahalıya alma maks 5.5 bilemedin 6K'ya al. Alt takımın güzel olsun kaliteli bir PSU al dandik Watt'ı yüksek psu asla alma. Corsair Hx, Ax Fsp Aurum gibi tier list a ya da üstü PSU'lar. Anakarta gelirsek Z serisi en az 6 pcı girişli 3 anakart al. İşlemci çok farketmez. Sen parçaları ayarla o.c kurulumda ben sana yardımcı olucam ite köpeğe inat.
Muazzam mantık, bravo.
Nasıl yokMiningle piyasanın alakası yok, bilgi edinmeden insanları suçluyorsunuz.