Neler Yeni

Öneri 100-150 TL Arası hafif rgb mouse

ÖrdekAbi

80+ Silver
Merhaba ben bir fortnite valorant oynayıcısıyım ve kendime yeni mouse alma zamanı geldiğini düşünüyorum çübkü mousem öldü arkadaşlar.
alacağım mouse max 150 tl ortalama 100 tl 120 tl gibi bişey istiyorum Mousenin hafif rgb (RGB çok ÖNEMLİ DEĞİL) vede boyutu orta seviye istiorum böyle bir mouse varmı.
içimden gamepower bane geldi ama hafifmi bir bilgim yok vede kablosunda örgü fln yok çok dayanırmı bir fikrimde yok siZCE nasıl bir mouse almalıyım.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,053
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Logitech G102 Prodigy öneririm. Amazon'da 155 TL şu an.

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
Merhaba ben bir fortnite valorant oynayıcısıyım ve kendime yeni mouse alma zamanı geldiğini düşünüyorum çübkü mousem öldü arkadaşlar.
alacağım mouse max 150 TL ortalama 100 TL 120 TL gibi bişey istiyorum Mousenin hafif RGB (RGB çok ÖNEMLİ DEĞİL) vede boyutu orta seviye istiorum böyle bir mouse varmı.
içimden gamepower bane geldi ama hafifmi bir bilgim yok vede kablosunda örgü fln yok çok dayanırmı bir fikrimde yok siZCE nasıl bir mouse almalıyım.
Gamepower Icarus kullanıyorum sensör kalitesinden falan pek anlamam ama gayet iyi bir mouse.

ÖrdekAbi

80+ Silver
rgb olmasın dedim ama ikiside çok çirkin logitech iyi ama pahalı a4 teche karşıyım eski klavyemdi o markadan uzak duruyorum!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dpi'ını ayarlayabiliyorsun 400-10.00 arasıı değişiyor hafiflik konusunda bir şey diyemem bana hafif gelen sana ağır gelebilir
kaç gr oldugunu biliyormusun?

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
dün 80 liraya şu hafif olan mouseler varya ince hesapta indirimdeydi 80e mi ne düşmüştü bi bakın ona.inceleme videosunu atayım aynı markamıydı bilmiyorum ama aynı tarz mouse aşağı yukarı hepsi aynıdır.

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
RGB olmasın dedim ama ikiside çok çirkin logitech iyi ama pahalı a4 teche karşıyım eski klavyemdi o markadan uzak duruyorum!
Mesaj otomatik birleştirildi:

kaç gr oldugunu biliyormusun?
Hocam bulamadım ya kusura bakmayın :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,161
Üyeler
164,624
Son üye
ouzkn7