130tlye g102 prodigy buldum birinden sıfır kullanılmamış kutulu arkadaş turnuvadan kazandığını yurt dışı ürünü olduğunu söylüyor ancak prodigylerde çift tıklama sorunları oluyormuş garanti çözüyor sanırım onları ama garantisi olur mu bilmiyorum hangisi daha mantıklıLogitech G102 910-005823 Siyah Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G102 910-005823 Siyah Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G102 910-005823 Siyah Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
0 olarak bunu almak daha mantıklı garanti ile vs ugrasmak mantıksız130tlye g102 prodigy buldum birinden sıfır kullanılmamış kutulu arkadaş turnuvadan kazandığını yurt dışı ürünü olduğunu söylüyor ancak prodigylerde çift tıklama sorunları oluyormuş garanti çözüyor sanırım onları ama garantisi olur mu bilmiyorum hangisi daha mantıklı
valla bende öyle bir sorun yok kanka prodigy kullanıyorum gayet iyi130tlye g102 prodigy buldum birinden sıfır kullanılmamış kutulu arkadaş turnuvadan kazandığını yurt dışı ürünü olduğunu söylüyor ancak prodigylerde çift tıklama sorunları oluyormuş garanti çözüyor sanırım onları ama garantisi olur mu bilmiyorum hangisi daha mantıklı
g300s kullanıyordum 1-2 yıl önce memnundum yaklaşık 2.5 3 sene kullandım switchlerde sorun çıktı g102 lightsync mi yoksa g300s mi önerirsin hangisini neden önerdiğini de yazarsan sevinirim0 olarak bunu almak daha mantıklı garanti ile vs ugrasmak mantıksız
Lightsync öneririm.130tlye g102 prodigy buldum birinden sıfır kullanılmamış kutulu arkadaş turnuvadan kazandığını yurt dışı ürünü olduğunu söylüyor ancak prodigylerde çift tıklama sorunları oluyormuş garanti çözüyor sanırım onları ama garantisi olur mu bilmiyorum hangisi daha mantıklı
G102 LightSync sahibi geldi soruları alayım ?çoğunlukla lol csgo tarzı oyunlar oynuyorum bunlarda rahat edebileceğim bir mouse lazım sensör vb falan var tam anlamıyorum yardımcı olucaklara şimdiden teşekkür ederim
g102g300s kullanıyordum 1-2 yıl önce memnundum yaklaşık 2.5 3 sene kullandım switchlerde sorun çıktı g102 lightsync mi yoksa g300s mi önerirsin hangisini neden önerdiğini de yazarsan sevinirim
rampage smx r44çoğunlukla lol csgo tarzı oyunlar oynuyorum bunlarda rahat edebileceğim bir mouse lazım sensör vb falan var tam anlamıyorum yardımcı olucaklara şimdiden teşekkür ederim