Prof ESL
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
G102 LightSync al ve çok memnunum.kankam memnun musun mouseden önerir misin g300s ile g102 arasında kaldım
G102 LightSync al ve çok memnunum.kankam memnun musun mouseden önerir misin g300s ile g102 arasında kaldım
G102 NET çünkü ele daha iyi oturuyorkankam memnun musun mouseden önerir misin g300s ile g102 arasında kaldım
gamepower sendo rgb almayı düşünüyorum 2 haftalık 130tlye almaya değermi 50tl vericek fark varmı aralarında senceG102 NET çünkü ele daha iyi oturuyor
sensörü güzel
tasarım çok sade
RGB müq
delikli mouseler hiç kullanmadım nasıl hissiyat vsgamepower sendo RGB almayı düşünüyorum 2 haftalık 130tlye almaya değermi 50tl vericek fark varmı aralarında sence
kuzenim kullanıyor memnun çok hafif mouse sensor vb falan var hangisi daha iyidirdelikli mouseler hiç kullanmadım nasıl hissiyat vs
ama ben rampageden g203/g102 geçtim, dedim
niye daha önce geçmedim
hocam bende dusunuyorum ve elim buyuk 19 cm uzunluk ve fingertip tutuyorum sizce olurmu ve b'rde g203 mu yoksa g102 miG102 LightSync al ve çok memnunum.
ben de fingertip kullanıyorum ve ele oturuyorhocam bende dusunuyorum ve elim buyuk 19 cm uzunluk ve fingertip tutuyorum sizce olurmu ve b'rde g203 mu yoksa g102 mi
Aynı mouse isimler farklı sadece.Al geç g102 lightsynchocam bende dusunuyorum ve elim buyuk 19 cm uzunluk ve fingertip tutuyorum sizce olurmu ve b'rde g203 mu yoksa g102 mi
Resi bunu görmedim ya keseke dediklerinden birini almanı isterdim ama senin tercihin130 TL'ye gamepower sendo RGB aldım açıkcası memnunum uygun fiyata bulabilirseniz öneririm konu çözülmüştür