Gamenote nin makanik klavyesi iyi mi kullanan duymadim iyi mi kotumu bilmiyorum![]()
GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Casper Excalibur E800 Multimedia Türkçe Q Kablolu Rgb Oyuncu Klavye Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Casper Excalibur E800 Multimedia Türkçe Q Kablolu Rgb Oyuncu Klavye arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Ben kullanıyorum memnunumGamenote nin makanik klavyesi iyi mi kullanan duymadim iyi mi kotumu bilmiyorum
Eğer bunu alırsan bu mekanik değilGamepower son ürünleri çok kalitesizleşti bunu al https://www.hepsiburada.com/gamenote-kb487l-kablolu-rgb-oyuncu-klavye-siyah-p-HBV000017AJJ9?magaza=STAR TEKNO
200ün biraz üstünde bir model var mekanikBen kullanıyorum memnunum
Ufak yay sesi var bence çok sıkıntı değil
Content var outemu değil
Blue switch
Örgü gibi bir kablosu var
@Nightmare837 kullanıyor forumda incelemesi var
Bunlar kb435l için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eğer bunu alırsan bu mekanik değil
Ve tuş aydınlatmalı değil tuşun etrafı aydınlanıyor yorumlarda gece o yüzden göremiyorum tuşları diye bir yorum vardı kendi sitesinde ne kadar doğru bilmiyorum kullanmadım
Farklarını soruyorlardı bende yazıyim dedim ne kadar bütçe varsa o kadar iyi oluyor200ün biraz üstünde bir model var mekanikne kadar ekmek o kadar köfte
Gamepower alma sorunlu klavye üretiyorlar,benim önerim mekanik hisli yada membran klavye alın.Rampage Alpor Pro yada Rampage rapido plus öneririm100 200 TL arasi klavye onerebilecek var mi ?
Benim aklimdaki model gamepower warlock compac
https://www.n11.com/urun/rampage-ra...ekanik-oyuncu-klavye-58111?magaza=royalmagaza bunu öneririm white switch ve gayet kaliteli fiyatını hak ediyor 9ay kullandım çok memlunum100 200 TL arasi klavye onerebilecek var mi ?
Benim aklimdaki model gamepower warlock compac