Neler Yeni

Yardım 100-200 TL Arası Kablolu Kulak içi Kulaklık önerisi

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Cihan Karagöz
huawei am116 alabilirsin 100tl fiyatı var daha ucuza da alabilirsin. silikonsuz ses yükseltme ve düşürme şarkıyı durdurma tuşuda var. ayrıca kulaklığın dışı ve kontrol kısmının çevresi metal 6 7 ay kadar kullanmıştım kulağımdan da öyle kolay kolay düşmüyodu.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
huawei am116 alabilirsin 100tl fiyatı var daha ucuza da alabilirsin. silikonsuz ses yükseltme ve düşürme şarkıyı durdurma tuşuda var. ayrıca kulaklığın dışı ve kontrol kısmının çevresi metal bende jak girişi kırıldığından bozulmuştu 6 7 ay kadar kullanmıştım kulağımdan da öyle kolay kolay düşmüyodu.
rahatlık konusunda nasıl?

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Cihan Karagöz
rahatlık konusunda nasıl?
ben kullanırken rahatsız olmamıştım. genel yorumlara bakıyım dedim bide ben kullanalı baya olduğundan ses kalitesini pek hatırlamıyodum. genel yorumlarda ortalama ve bi tık altı gibi söylemişler onu da belirteyim ses kalitesi için tabi istersen 60 lira civarına 115 te var aralarındaki tek fark full plastik olması onu da bi değerlendir istersen fiyat farkı az değil snucta

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
ben kullanırken rahatsız olmamıştım. genel yorumlara bakıyım dedim bide ben kullanalı baya olduğundan ses kalitesini pek hatırlamıyodum. genel yorumlarda ortalama ve bi tık altı gibi söylemişler onu da belirteyim ses kalitesi için tabi istersen 60 lira civarına 115 te var aralarındaki tek fark full plastik olması onu da bi değerlendir istersen fiyat farkı az değil snucta
teşekkürler cevabın için

Top Bottom