Dostum forum ahlakının dışına çıkmayalım lütfen.aaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuudi tabikide
Sene sonuna kadar bekleminizi öneririm piyasa şuan gereğinden fazla yüksekArkadaslar 100 bin butcemiz var en iyi araba ne olur acaba cok eski olmasini istemiyoruz en en yaşli 2013 model olucak öneriniz nedir
Kardesimizin piyasadan haberi yok heralde 100 bine nasil alalim cok eski istemiyoruzaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuudi tabikide
Suanda megane a baktimda temize 107 bine buldum acaba sene sonunu beklersek dusmesinden cok artacak gibi geliyor malum ulkenin durumu belli her sene bi onceki seneden daha kötü oluyo piyasaSene sonuna kadar bekleminizi öneririm piyasa şuan gereğinden fazla yüksek
Böyle giderse ellerinde kalan araçları çıkarmak için olması gereken fiyattan veya altına vericeklerSuanda megane a baktimda temize 107 bine buldum acaba sene sonunu beklersek dusmesinden cok artacak gibi geliyor malum ulkenin durumu belli her sene bi onceki seneden daha kötü oluyo piyasa
508 ide 100 bine bulamadim 2013 ten assagiya inmek istemiyoruz görursen temizini atabilirsen cok sevinirimKral peugeot 508 allure paket 100bin bandında benzinli 1.6 performansı yüksek.
Dengi passat ve mondeolarada bindik ama bu bi farklı gerçekten
Megane i 100 e bulabilsem hic düsünmem ama iste adamin ağir hasar kaydi var 300 binde ona bile 100 küsür istiyoClio, Symbol, Egea, C-Elysee, Fluence, Megane. 100 bine bu araçlar var maalesef. Şuan bayilerde araç olmadığı için 2. eller aşırı pahalı
genelde 1.6 thplerin hepsi 2011 model 2 seneden bir şey olmaz ama boya km durumunu bilmiyorum 2 hafta önce 100 bin bandındaydı pazarlıkla alabileceginizi düşünüyorum508 ide 100 bine bulamadim 2013 ten assagiya inmek istemiyoruz görursen temizini atabilirsen cok sevinirim
Arabaları yıllara göre ayırmak yanlış bence daha eski temiz arabalarda var508 ide 100 bine bulamadim 2013 ten assagiya inmek istemiyoruz görursen temizini atabilirsen cok sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Megane i 100 e bulabilsem hic düsünmem ama iste adamin ağir hasar kaydi var 300 binde ona bile 100 küsür istiyo