Hocam arkadaş ani tepki demiş valo, cs demiş 1000 hz klavye öneriyorsun.İyzico + parolapara indirimleriyle alabilirsiniz
![]()
AKKO 3098 Neon RGB Mekanik Gaming Klavye
80’lerin neon gecelerinden ilham alan Akko Neon 3098 Mekanik Klavye, masanıza nostaljik, retro bir estetik getiriyor.www.gaming.gen.tr
3-4 ms fark olacak ne anlatmaya çalışıyorsun 2kya rt %100 değil %75 bile bulamazsın en ucuzları 8k dan başlıyor TR de satışı da yokHocam arkadaş ani tepki demiş valo, cs demiş 1000 hz klavye öneriyorsun.
2000 tl bütçem mevcut. Buna ithafen CS Ve Pubg steam gibi oyunlarda ani tepki verebilecek klavye istiyorum. %100 olsun istiyorum. Rampage granite aldım fakat memnun değilim. Teşekkürler.
Akko,madlions bir sürü model var.3-4 ms fark olacak ne anlatmaya çalışıyorsun 2kya rt %100 değil %75 bile bulamazsın en ucuzları 8k dan başlıyor TR de satışı da yok
%100 klavye diyor numpad olacak kısayol tuşları olacak attığın %60 lık model![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MonsGeek yazılımı, kullanıcıların kendi aydınlatma efektlerini kolayca oluşturmalarını ve kişiselleştirmelerini sağlar.www.gaming.gen.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Akko,madlions bir sürü model var.
Pardon %100 yazdığını görmemişim.%100 klavye diyor numpad olacak kısayol tuşları olacak attığın %60 lık model
3-4 ms fark bile yok hocam 1000HZ 1ms 8000HZ 0.125 ms oluyor aradaki farkı insanın algılaması imkansız gibi bir şey3-4 ms fark olacak ne anlatmaya çalışıyorsun 2kya rt %100 değil %75 bile bulamazsın en ucuzları 8k dan başlıyor TR de satışı da yok
O bütçede %100 Manyetik yok bence Fun60 alıp yanına ekstra numpad almak mantıklı olur hocam.2000 tl bütçem mevcut. Buna ithafen CS Ve Pubg steam gibi oyunlarda ani tepki verebilecek klavye istiyorum. %100 olsun istiyorum. Rampage granite aldım fakat memnun değilim. Teşekkürler.
Tıklama algılama süresinde farlılıklar gösterebiliyorlar3-4 ms fark bile yok hocam 1000HZ 1ms 8000HZ 0.125 ms oluyor aradaki farkı insanın algılaması imkansız gibi bir şey
O bütçede %100 Manyetik yok bence Fun60 alıp yanına ekstra numpad almak mantıklı olur hocam.
İş görür mü hocamiyzico 500tl + %10/25 + parolapara 400tl cashback var
![]()
MCHOSE G98 Pro %98 RGB Kablosuz Hotswap Turuncu - Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-G98S-7)
Oyuncular için mükemmel olan G98 Pro, olağanüstü performans ve stil ile oyun kurulumunuzu yükseltmek için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
iş görür ne kelime taş gibi klavye switchleri hele ah tadına bakabilsem switchi ayrı satılmıyorİş görür mü hocam