Neler Yeni

100 liraya kasa fanı önerisi

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,173
İsim
Abdullah Aydoğdu

Ben TX 12 cm diye bir marka buldum. Fanlardan hiç anlamam. Işıksız olan 55 CFM 1000 RPM diyor. Işıklı olan 50 CFM 1300 RPM diyor. Bu değerler iyi mi?
Kasam da kırmızı olduğundan ışıklı olan kasamda daha şık durur. Işıklı olanı alınır mı? Işıksız olan daha iyi soğutur derseniz onu alırım.
Bu fiyata daha iyi fan öneriniz varsa o da olur.

Ryan Gosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Berat Eymen Topaloğlu
Üst linkteki fanı yavaşça yere koy ve uzaklaş. altta ki alınabilir.

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513

Ben TX 12 cm diye bir marka buldum. Fanlardan hiç anlamam. Işıksız olan 55 CFM 1000 RPM diyor. Işıklı olan 50 CFM 1300 RPM diyor. Bu değerler iyi mi?
Kasam da kırmızı olduğundan ışıklı olan kasamda daha şık durur. Işıklı olanı alınır mı? Işıksız olan daha iyi soğutur derseniz onu alırım.
güzel gib

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,173
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513

Kanka bence bu bütçede fan alma. Ben 2. Linkteki ürünün 14cm olanını aldım yorumları hep çok güzel vs. yazmışlar ama aşırı berbat nerdeyse dönmüyor. Bu sebeple hiçbir faydası yok hava akışına. İade ettim 12cm ondan da beterdir.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,556
İsim
Yusuf

ikinci elde bulabiliyorsan bitfenix spectre fanları accaip sessiz ve güzel. kasamda kullanıyorum harikalar. sıfırları malesef pahalı

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,173
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka bence bu bütçede fan alma. Ben 2. Linkteki ürünün 14cm olanını aldım yorumları hep çok güzel vs. yazmışlar ama aşırı berbat nerdeyse dönmüyor. Bu sebeple hiçbir faydası yok hava akışına. İade ettim 12cm ondan da beterdir.

Yapma be usta. Ben de aldığıma değsin diye id-cooling bakıyordum tam attığın modeli. i3 10100f gibi zayıf işlemci bile teste sokunca 90 dereceye çıkıyor. Ucuza snowman m200 işlemci fanı var ama o da stok fandan farksızmış. E onu alma bunu alma işlemci cayır cayır yansın :(

Top Bottom