TX fan cidden 50 CFM verebilir mi?

Verir. Silverstone Airblazer r120 kullanıyorum 94cfm 450 lira mı ne

Muhtemelen hayır.

Muhtemelen hayır.
Bu fanlardan dükkanda var 3-5 tane kendim baktım 50cfm ölçmedim tabii ama nzxt nin bir tane fanı vardı 12cm lik yakın bir performans gösteriyordu. (Ekran kartı soğutması için kullanacaktım ondan denemiştim)

Bu fanlardan dükkanda var 3-5 tane kendim baktım 50cfm ölçmedim tabii ama nzxt nin bir tane fanı vardı 12cm lik yakın bir performans gösteriyordu. (Ekran kartı soğutması için kullanacaktım ondan denemiştim)
Binlerce TL olan fanlar bile üzerinde yazan değerleri veremiyor.

Binlerce TL olan fanlar bile üzerinde yazan değerleri veremiyor.
50-55 veremezse 35-40 verir full rpm de 50 yi zorlar diye düşünüyorum en azından bunlar ama rulman kalitesi vs kötüdür cfm performansını hızlı kaybeder

F/P midir sizce? Yani soğutma anlamında hiçbir şey yapamayacak kadar kötü bir fansa hiç para verip yer kaplatmasına gerek yok kasada.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ucuz yollu https://www.hepsiburada.com/akasa-classic-12cm-sessiz-siyah-kasa-fani-ak-dfs122512l-p-bd999768 bu da var 38 CFM diyor. Hangisi daha iyi hava üfler acaba
Akasa da güzel TX de güzel bütçesi olmayan biri için kullanılabilecek fanlar bence (acilse)

Akasa da güzel TX de güzel bütçesi olmayan biri için kullanılabilecek fanlar bence (acilse)
Kral bir de bir şey soracağım. Benim anakarttaki 4 pinlik slota çoğaltıcı alacağım. Ekstra molex veya sata güç beslemeli almayacağım çünkü sadece 2 tane takacağım 1 porta öyle 5-10 tane değil. Ama internettekiler hep çoğaltıcının ucu 1 tanesi 4 pin 1 tanesi 3 pin.
İnternette 1 tanesinin 4 pin olması yeter, diğeri ona uyumlu olur diyorlar da emin olmak için sorayım dedim. alacağım 2 fan da 4 port.

Şu kadarcık kablo kaç para yahu, daha ucuzu var mıdır acaba? 2 maksimum 3 çıkışı olacak.

Uyacağını düşünüyorum

Vereceği 35 CFM bence.

Geri