Neden55 cfm az tabii ki siz hiç fazla uğraşmayın size önerdiğim corsair linkli olan ürünü alınız.
güldürdünüz sayın hocam![]()
Üst modelini alabilirsin. Her şeyi biliyorsan bize niye soruyorsun merak ettim şimdicfm değeri hava akışı oluyor ben biliyorum zaten herşeyi öneri bekliyorum
abi siz benim tavsiye ettiğim ürünü alınız 2100 rpm de 79cfm değeri var ayrıca corsairin basıncı 4 küsür bişey iyi yani.fakat yukardaki formdaşın paylaşmış olduğu arctic p12 max ise oda güzeldir 3300rpm çevirir 80 cfm değeri vardır çok güzel üfler fakat bana static değeri 4 gibi gelmiyor ki 3300 rpm çalışmasına rağmen. ama yaprakları sayesinde çok sessiz ve uzağa üfler basıncı çöp o kesin.aklımda değer yok ama 55cfm az geldi ve silikonlar çok küçük
konuyu açan arkadaş bilmediği için fan önerisinde bulunuyor ya ve sonrasında konuya hakim ya siz de o sıra nerden anladınız deyince kahkaha attım.hayır abi madem biliyorsunuz bizi niye trolluyorsunuz öyle ya şimdiNeden![]()
Piyasadan haberi olmadığı için soruyor adama model atsan o karar verir zatenÜst modelini alabilirsin. Her şeyi biliyorsan bize niye soruyorsun merak ettim şimdi
+1Üst modelini alabilirsin. Her şeyi biliyorsan bize niye soruyorsun merak ettim şimdi
dediğim gibi teknik olarak hakimim ama şöyle bir şey var hem piyasayı bilmiyorum hem markaları
markaların modellerini bilmiyorum ayrıca piyasayı takip etmiyorum hiçbir üründe 1 yıldırÜst modelini alabilirsin. Her şeyi biliyorsan bize niye soruyorsun merak ettim şimdi
o zaman bunu çekiyorum hocam teşekkür ederimbütçeniz el veriyorsa bu ürünlere bakabilirsiniz.bu fanlar dünyanın en iyi soğutmasına sahip ömürlüktür 20 25 sene gideri var.hem kasa fanı hemde sıvı soğutma da biçilmiş kaftan.eğer siz rgb seviyorsanız noctua fanlar almak yerine corsair rgb ürünleri de alabilirsiniz.
![]()
CORSAIR RS Serisi RS120 ARGB Siyah 120MM PWM 3'lü Fan Kiti-CO-9050181-WW Uygun Fiyatları ile Tebilonda
CORSAIR Marka CORSAIR RS Serisi RS120 ARGB Siyah 120MM PWM 3'lü Fan Kiti-CO-9050181-WW Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Reisim bir üst modelini bulmak zor değil. SaygılarPiyasadan haberi olmadığı için soruyor adama model atsan o karar verir zaten
Hocam rs120 bence güzel,hem rgb hem de iyi degerlere sahip.Simdi rgbsi yanmayacak olsa bile diğer modellerde hic rgb yok ben öyle bakarım bu işe
Ben de bi ara fansiz kasa alip yanina rs120 almayi düşünüyordum
Bütçeyi aştığı için atmamıştım onu ayrıcaReisim bir üst modelini bulmak zor değil. Saygılar
ben 2000e kadar çıkabilirim dedim hoca arkadaşın attığı corsair ve thermalrightın 3lü seti haricinde önerin varsa bekliyorumReisim bir üst modelini bulmak zor değil. Saygılar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bütçeyi aştığı için atmamıştım onu ayrıca
Yok hoca o yüzden üst modelini atmadımben 2000e kadar çıkabilirim dedim hoca arkadaşın attığı corsair ve thermalrightın 3lü seti haricinde önerin varsa bekliyorum