Toplamda 360MM Fan tavsiyesi

xenk2626

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,533
up up

2.el ilgilenmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçeniz el veriyorsa bu ürünlere bakabilirsiniz.bu fanlar dünyanın en iyi soğutmasına sahip ömürlüktür 20 25 sene gideri var.hem kasa fanı hemde sıvı soğutma da biçilmiş kaftan.eğer siz rgb seviyorsanız noctua fanlar almak yerine corsair rgb ürünleri de alabilirsiniz.
argb kontrolcüm yok kafasına göre mi renk değiştirir

2.el ilgilenmiyorum

argb kontrolcüm yok kafasına göre mi renk değiştirir
bu modelinde hub çıkmıyor.ama gerekte yok çünkü içerisinde unite var sadece argb 5v çıkışı yeterli.anakart üzerinden argb kontrolunu sağlabilirsiniz. şart değil kontrol ünitesi almanıza.

bakınız bu video da kutunun içerisinden hub çıkmıyor sadece fanları birleştirip direkt anakart 5v girişine takıyor.anakartın yazılımı ile kontrol sağlayabiliyorsunuz

bu modelinde hub çıkmıyor.ama gerekte yok çünkü içerisinde unite var sadece argb 5v çıkışı yeterli.anakart üzerinden argb kontrolunu sağlabilirsiniz. şart değil kontrol ünitesi almanıza.

bakınız bu video da kutunun içerisinden hub çıkmıyor sadece fanları birleştirip direkt anakart 5v girişine takıyor.anakartın yazılımı ile kontrol sağlayabiliyorsunuz
msi b550m pro vdh var

baktım kensi sitesinden .hem rgb hemde argb desteği var her iki girişten birer adet mevcut bilginiz olsun.toparlarsak her ne marka ürün alırsanız anakartınız destek veriyor.

baktım kensi sitesinden .hem rgb hemde argb desteği var her iki girişten birer adet mevcut bilginiz olsun.toparlarsak her ne marka ürün alırsanız anakartınız destek veriyor.
anladım sizin attığınız veyahut kendi attığımı alırsam renkleri kontrol edebilirim

Arctic P12 Max 120MM Pwm Yüksek Performanslı Siyah Kasa Fanı (AR-ACFAN00280A)

Yapıştır geç
hava akışı az geldi gözüme %80 civarında çalıştırmayı planlıyorum

siz tam olarak istediğiniz değerlerdeki fanı söyleyin ordan yola devam edelim diğer türlü olmayacak.ayrıca sizin paylaşmış oldugunuz ürün kof çünkü fanın içerisindeki rulman çok zayıf 3 ay yüksek devir kullanırsınız sonra yalpalamaya başlar.

siz tam olarak istediğiniz değerlerdeki fanı söyleyin ordan yola devam edelim diğer türlü olmayacak.ayrıca sizin paylaşmış oldugunuz ürün kof çünkü fanın içerisindeki rulman çok zayıf 3 ay yüksek devir kullanırsınız sonra yalpalamaya başlar.
aklımda değer yok ama 55cfm az geldi ve silikonlar çok küçük

anladım sizin attığınız veyahut kendi attığımı alırsam renkleri kontrol edebilirim

hava akışı az geldi gözüme %80 civarında çalıştırmayı planlıyorum
Nereden anladın hava akışının nasıl olduğunu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,180,573
Üyeler
187,358
Son üye