100 Mb VDSL Modem Tavsiyesi

Veysel35

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
258
Merhaba arkadaşlar. 1500 TL civarı bütçem var. TurkNet'e geçeceğim. 100 MB VDSL altyapısı var. Hangi modeme baksam şikayet var. Hangisini önerirsiniz veya ekleyeceğiniz modem var mı?
+Tenda v12.
+TP-Link VR300.
+Vodafone H300s.
Bunlar araştırıp bulduklarım.
Bu bulduklarımda da çok şikayet var. Kopma ve çekmeme gibi. Bütçem 1500 civarı.

Vr300 portlar fast (100), diğerleri gigabit. Üçünde de keenetic gibi manuel hız-snr ayarı yok. Tenda veya Vodafone arasından birini seçin.
Uygun fiyat derseniz; H300S işinizi görür. Çekim gücünü test etmeden bilemezsiniz; kullandığınız ortam, çevrede ki sinyal yoğunluğu ve kullandığınız cihazların çekim gücü etken.

Vr300 portlar fast (100), diğerleri gigabit. Üçünde de keenetic gibi manuel hız-snr ayarı yok. Tenda veya Vodafone arasından birini seçin.
Uygun fiyat derseniz; H300S işinizi görür. Çekim gücünü test etmeden bilemezsiniz; kullandığınız ortam, çevrede ki sinyal yoğunluğu ve kullandığınız cihazların çekim gücü etken.
Peki hocam keenetic nasıl arkadaşlarıj attığı. En iyisi mi aralarında ki? 5ghz hepsinde de var mı?

Keenetic 2.4 ghz; 5ghz desteği yok; portlarda fast. O fiyata 5.ghz destekli almak daha mantıklı olur.

bunları önerebilirim.

Kimse yoğurdum ekşi demez.🤭
Aklında şüphe varsa, içine sinmediyse , Vr400 (v3) veya Tenda V12 de alabilirsin.
Operatör modemi H300s, diğerleri bağımsız. Yazılım konusunda diğerleri daha özgürdür, kullanıcıya kontrol imkanı babında.
Ben ekonomik olarak yazdım, tercih sizin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,237
Üyeler
183,535
Son üye
mvltdmr19
Geri