Wifi pek iyi değil hocam düşük ping görse bile stabil olmuyor, kablo her açıdan daha iyidirfc25 de wifi ile 55 ms alıyorum kabloya geçsem düşürebilir miyim ?
yokKablolarda metresi arttıkça aktarmada azalma olayı var mı
Kalitesine göre değişir ama 100 metrevüstü almayacaksan dert etme.Kablolarda metresi arttıkça aktarmada azalma olayı var mı
(kalitesine göre değişiklik gösterecek şekilde) Cat 5-5e kabloda 5 metrede. cat 6 kabloda 10 metrede cat 7 kabloda 30 metrede stabilizasyonda bozulmalar muhtemeldir (sarmal kalitesine göre 200 metreye kadar gidebiliyor). Kaç metre kullanmayı düşünüyorsunuz?Kablolarda metresi arttıkça aktarmada azalma olayı var mı
ugreen gayet iyi işinizi görecektir. Kablo tasarımıda iyi olduğu için stabilizasyonda sorun yaşatmazlar. Cat 6 20 metre bile Ugreende sorun çıkartmıyor.5 metre almayı düşünüyorum cat 6 bütçem cat 7 ye de yetiyor yükseltmeye gerek var mıdır? Marka olarak da Ugreen düşünüyorum
o kadar kısa kabloda isterse cat3 olsun gene gigabit hız verir.5 metre almayı düşünüyorum cat 6 bütçem cat 7 ye de yetiyor yükseltmeye gerek var mıdır? Marka olarak da Ugreen düşünüyorum
5 yetişmedi iadeye yolladım 10 alacağım5 metre almayı düşünüyorum cat 6 bütçem cat 7 ye de yetiyor yükseltmeye gerek var mıdır? Marka olarak da Ugreen düşünüyorum