Neler Yeni

100 MBPS Üstü Download Veren Modem Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Furkan Borakazi
Merhabalar Tplink Td-w9970v3 modem kullanıyorum. Wifide 35 mbps downloadı geçeniyorum. Modem almaya karar verdir. Önerileriniz nedir?

• Beğen
Reaksiyonlar: XDEV

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Merhabalar Tplink Td-w9970v3 modem kullanıyorum. Wifide 35 mbps downloadı geçeniyorum. Modem almaya karar verdir. Önerileriniz nedir?
Alacağın modemin kesinlikle AC (5GHz) desteği olmalı, Wi-Fi üzerinden yüksek hız alma şartı budur 😀

Tabi AX gibi daha yüksek standartlar da var ama 1000Mbps gibi hızlar kullanılmayacaksa gerek yok. Bütçe yüksekse ileriye dönük olarak AX de alınabilir ama.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Furkan Borakazi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alacağın modemin kesinlikle AC (5GHz) desteği olmalı, Wi-Fi üzerinden yüksek hız alma şartı budur 😀
V
Tabi AX gibi daha yüksek standartlar da var ama 1000Mbps gibi hızlar kullanılmayacaksa gerek yok. Bütçe yüksekse ileriye dönük olarak AX de alınabilir ama.
Anladım hocam. 1000 mbps hat ne zaman binaya gelirse o zaman çekerim 😅 Gerçi benim anakartta wifi 6 var. Kararsızım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu olur değil mi?

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
bu modem zaten 100mbps destekliyor diye biliyorum

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Anladım hocam. 1000 mbps hat ne zaman binaya gelirse o zaman çekerim 😅 Gerçi benim anakartta wifi 6 var. Kararsızım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu olur değil mi?
Onu tek başına VDSL modem olarak kullanamazsın. Modeme ethernetle bağlayıp kullanman gerek.

Modemden memnunum Wi-Fi gücüm artsın dersen şundan al elindeki modeme bağla, Wi-Fi 6 destekli mükemmel bir cihaz.

Veya ben modem alayım 2 cihaz beraber çalışmasın dersen bu tarz şeylere bakabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Furkan Borakazi

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Hasan Öztürk
Éthernette 100 mbpsiyi görüyor şu an kullandığım modemim. Wifide max 50yi gördü

Telefonunla da mı 50 alıyorsun? Sorun her zaman verici (yani modem) de olmayabilir. Belki anakartındaki wifi adaptörü pek randımanlı çalışmıyor.

Benim telefon wifi’da 95+ alırken, elimdeki usb wifi adaptör 50’yi geçmiyor.
Kaldıki usb adaptör ac destekleyen bir adaptör.

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Berkay Emir Ada Davulcu
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar Aşığı.
hocam yaşadığınız sorunun modem ile alakalı olduğunu sanmıyorum, internet sağlayıcınızı arayın sistemden hızınızı kontrol etsinler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Furkan Borakazi
Telefonunla da mı 50 alıyorsun? Sorun her zaman verici (yani modem) de olmayabilir. Belki anakartındaki wifi adaptörü pek randımanlı çalışmıyor.

Benim telefon wifi’da 95+ alırken, elimdeki usb wifi adaptör 50’yi geçmiyor.
Kaldıki usb adaptör ac destekleyen bir adaptör.
Hayır Bilgisayardaki WİFİ ile denedim. Tüm cihazlarda wifide max 40-50 arası alıyor ama Uploadı tam veriyorlar. Sorunun modemden olduğuna eminim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,028,550
Üyeler
163,012
Son üye
bob.i