Neler Yeni

100 mbps yerine 91 mbps alıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Hatlarda sorun vardır hocam 91 megabit iyi bir değer full 100 alanazsınız zaten
iyi bir değer de sözleşmede 100 mbps yazıyor ben 91 mbps alıyorum tam faydalanmak istiyorum herkese böyle 5 10 mbps düşük internet sunarak tasaruf mu yapıyorlar anlamıyorum

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
iyi bir değer de sözleşmede 100 mbps yazıyor ben 91 mbps alıyorum tam faydalanmak istiyorum herkese böyle 5 10 mbps düşük internet sunarak tasaruf mu yapıyorlar anlamıyorum
modeme giren hıza bakın ve şöyle bir durum var %30 dan daha az alırsanız sözleşme fesh etme hakkınız var o yüzden %9 kayıp çok normal altypaın o kadar desdtekliyor olabilir

Mustafaer

80+ Bronze
Hocam size 100 megabit gönderiliyor dibine kadar ancak kabloların gelirken bir yavaşlama söz konusu olabiliyor herkes 100 mgeabit varsa 90-95 50 varsa 40-45 almakta

• Konu Sahibi Konu Sahibi
modeme giren hıza bakın ve şöyle bir durum var %30 dan daha az alırsanız sözleşme fesh etme hakkınız var o yüzden %9 kayıp çok normal altypaın o kadar desdtekliyor olabilir
internet ilk geldiğinde 100 mbps değer alıyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiber olmadığı sürece yapacak bir eşy yok.
fiber zaten internet taş devrinde değiliz

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Zaten 100 Mbps alıyorsun 5-10 MB aşağı yukarı olur normal bu

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,407
İsim
Yunus Şahin
Normal bir değer, yani olması gereken. Burada kimsenin de yapacağı bir şeyi yok zaten. İnternet firmalık bir durum.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
Şu an bu zamanda iyi bile alıyorsun aslında

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Tasarruf değil internet kutusu (santral) uzaktadır internet kutusundan binada ki ankastre kutusuna sinyal gelir ankastre kutusundan dairenin içine gelen kablo mesafesi uzunsa hız kaybı yaşanabilir

Bunların hepsi mesafe kaynaklı dibinde olsaydın birebir aynı hızı alırdın

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,644
İsim
Emre
Discord
necromancerr
yok hocam tasarruf değil aşağıda eğer vdsl kutu varsa yukarı çıkarken bakır kablolarla çıkıyorsa normal hocam bina içi tesisat yada santral uzaklığı kaynaklıdır benim yaşadığım binaya yeni ftth hat geldi (daire içine kadar fiber) pcmede cat6 kablo ile bağlanıyorum 120 mbps civarı alıyorum kısaca değerleriniz iyi aradaki kaybınız aşağıdan yukarı modeme gelen kabloda ufak bi düşüş oluyor

internet ilk geldiğinde 100 mbps değer alıyordum

fiber zaten internet taş devrinde değiliz
Hocam İnternet fiberse Windows Ayarlarından Ağ ayarlarını sıfırlarmısınız bide kullandığınız kablo cat 5 mi cat 6 mı?

Son düzenleme:
Top Bottom