Bro durumunu hiç bilmiyorum ama ben olsam ki öyle de yapıcam biriktirir logistech f310 alırım indirimle 200 tl ye düşüyor ama biriktiremem diyorsanSorum başlıkta, bütçe o civarlarda belki bir miktar aşabilirim. Mümkünse R2 ve L2 tuşları yaylı olursa sevinirim (Xbox gamepad'deki gibi). Şimdiden teşekkürler.
zamanında 35 tl ye almıştımBro durumunu hiç bilmiyorum ama ben olsam ki öyle de yapıcam biriktirir logistech f310 alırım indirimle 200 TL ye düşüyor ama biriktiremem diyorsan
Böyle bir tane buldum nasıldır bilememRampage SG-R601 PS3/PC Kablolu Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage SG-R601 PS3/PC Kablolu Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage SG-R601 PS3/PC Kablolu Oyun Kolu özelliklerini incele, 349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sorum başlıkta, bütçe o civarlarda belki bir miktar aşabilirim. Mümkünse R2 ve L2 tuşları yaylı olursa sevinirim (Xbox gamepad'deki gibi). Şimdiden teşekkürler.
Aliexpress'ten alma şansın varsa birisi 8 TL ye XBOX'a benzer almıştı konusu vardı ama hatırlamıyorum.
İlk cevabı ben yazmışım evet bu.Bu sanırımİnceleme - AliExpress 30TL Xbox Gamepad İncelemesi!
Selamlar, AliExpress'ten geçen gün aldığım Xbox Gamepad incelemesi ile karşınızdayım. Kargo Süreci Siparişi 9 Mart gününde verdim. 11 Mart'ta kargoya verildi ve 12 Mart'ta İstanbul'a ulaştı. İstanbul'dan Bursa'ya yaklaşık 5 günde geldi. Bursa'da evime yaklaşık 4km uzaklıktan evime GELMEDİ! 6 Km...forum.donanimarsivi.com
Bro durumum var çok şükür hangi fiyatlardakiler iyidir onu bilmiyorum. Yani 100 TL olmasa da 200 civarına çıkarım kredi kartıyla alcam zaten. Xbox gamepadleri hoşuma gidiyor.Bro durumunu hiç bilmiyorum ama ben olsam ki öyle de yapıcam biriktirir logistech f310 alırım indirimle 200 TL ye düşüyor ama biriktiremem diyorsan
Böyle bir tane buldum nasıldır bilememRampage SG-R601 PS3/PC Kablolu Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage SG-R601 PS3/PC Kablolu Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage SG-R601 PS3/PC Kablolu Oyun Kolu özelliklerini incele, 349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
F_310 ve F_710 var gayet memnunum. F310 3 yıldır bende sıfır gibi 710 4 yıl.Bro durumum var çok şükür hangi fiyatlardakiler iyidir onu bilmiyorum. Yani 100 TL olmasa da 200 civarına çıkarım kredi kartıyla alcam zaten. Xbox gamepadleri hoşuma gidiyor.
Xbox gamepadleri bazıları merdiven altı olabiliyor 130 tl ye de var mesela onun8 için ne kadar analog tuşu yeri seni rahatsız etse de ben yine f 310 dan yanayım f 310 da da rb rl tuşları yaylı hatta arkasında ki tuşla onu bile değiştirebiliyorsun galiba bi 6 ay önce veya daha az da olabilir monsterın gamepadi vardı wireless xbox tipi çok iyiydi ama kaldırdılar geri gelirmi bilmiyorum şuan ki bluetooth lu dan bahsetmiyorum yani kısacası analog tuşu yeri beni o kadar rahatsız etmez seni rahatsız ederse xbox tipi al onun hakkında bi ürün yok aklımdaBro durumum var çok şükür hangi fiyatlardakiler iyidir onu bilmiyorum. Yani 100 TL olmasa da 200 civarına çıkarım kredi kartıyla alcam zaten. Xbox gamepadleri hoşuma gidiyor.
Gece biraz araştırdım, kuzenim bir hafta önce bir kol aldı xbox koluna benzer. 120 TL civarına aldı, dün analog kendi kendine fifa'da menüde dolaşıyordu. Bir nevi bozuluyor gibi. Çoğu kişi f310 öneriyor. Sanırım onu alacağım. Xbox'un orjinal kolları 500 TL'den aşağı değil. Çok da kullancağımı sanmıyorum o yüzden 500 TL vermek istemem sadece pc de kullanacağım. Muhtemelen F310 alacağım gibi duruyor.Xbox gamepadleri bazıları merdiven altı olabiliyor 130 TL ye de var mesela onun8 için ne kadar analog tuşu yeri seni rahatsız etse de ben yine f 310 dan yanayım f 310 da da rb rl tuşları yaylı hatta arkasında ki tuşla onu bile değiştirebiliyorsun galiba bi 6 ay önce veya daha az da olabilir monsterın gamepadi vardı wireless xbox tipi çok iyiydi ama kaldırdılar geri gelirmi bilmiyorum şuan ki bluetooth lu dan bahsetmiyorum yani kısacası analog tuşu yeri beni o kadar rahatsız etmez seni rahatsız ederse xbox tipi al onun hakkında bi ürün yok aklımda
F310 en ucuz