Neden koblolu bağlantı kullan mıyorsun? Kablolu Wirelles'e göre daha hızlı.Yeni masaüstü bilgisayar aldım wireless kullanmak istiyorum internetin kaynağı bilgisayarın yanında uzaktan algılamasına gerek yok.
Yeni bir eve taşındım apartmana kablo çekmemişler korona yüzünden de işler uzadı telefonumun mobil verisinden kullanmayı düşünüyorum.Neden koblolu bağlantı kullan mıyorsun? Kablolu Wirelles'e göre daha hızlı.
Bunu almayı düşünmüştüm ama işimi görür mü görmez mi bilemedimkankam bi 50 tl ekleyerek şunu alabilirsin senin için çok daha iyi olur
En ucuzu hangisi ise onu alman daha iyi olur. 1000 TL'lik ürün ile 20 TL'lik ürün arasında hiç bir fark yok.Yeni bir eve taşındım apartmana kablo çekmemişler korona yüzünden de işler uzadı telefonumun mobil verisinden kullanmayı düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu almayı düşünmüştüm ama işimi görür mü görmez mi bilemedim
kendim kullanıyorum boyle tek antenli bozulmuştu simdi bu ise 3 aydır sıkıntısız hiç bir kopma olmadı 10 mpts çeken internet 30 mbts olmuştuYeni bir eve taşındım apartmana kablo çekmemişler korona yüzünden de işler uzadı telefonumun mobil verisinden kullanmayı düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu almayı düşünmüştüm ama işimi görür mü görmez mi bilemedim