Bir şeyler önermeden önce bir bakın derim.100 liraya oyun için zor ama 150'ye çıkıp indirimden jd710 alabilirsiniz
Hocam 100₺'ye çok zor. Bütçenizi arttırmalısınız, HeadSet için. Ama kulakiçi isterseniz bunu önerebilirim.Max 100 TL bir bütçem var , oyun için bir kulaklık almayı düşünüyorum ama çok kararsızım , kulaklık önerirmisiz
Hocam jd710 bu forumda 150 lira bütçeyle en çok önerilen kulaklık. Ben onlara bağlı olarak önerdimBir şeyler önermeden önce bir bakın derim.
![]()
James Donkey - Şikayetvar
James Donkey şikayet, iletişim, James Donkey yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! James Donkey için yazılan tüm şikayet ve kullanı...www.sikayetvar.com
![]()
James Donkey şikayet, iletişim, James Donkey yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! James Donkey için yazılan tüm şikayet ve kullanı...www.sikayetvar.com
Hocam 100₺'ye çok zor. Bütçenizi arttırmalısınız, HeadSet için. Ama kulakiçi isterseniz bunu önerebilirim.
Xiaomi Piston Fresh Edition Mikrofonlu Kulakiçi Kulaklık Fiyatı
Xiaomi Piston Fresh Edition Mikrofonlu Kulakiçi Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Toplum psikolojisi...........Hocam jd710 bu forumda 150 lira bütçeyle en çok önerilen kulaklık. Ben onlara bağlı olarak önerdim
Bu arada piston fresh 3 tane kullandım ve bozdumBir şeyler önermeden önce bir bakın derim.
![]()
![]()
Hocam 100₺'ye çok zor. Bütçenizi arttırmalısınız, HeadSet için. Ama kulakiçi isterseniz bunu önerebilirim.
Xiaomi Piston Fresh Edition Mikrofonlu Kulakiçi Kulaklık Fiyatı
Xiaomi Piston Fresh Edition Mikrofonlu Kulakiçi Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Küçük ebatta kulak platikleri vardıPiston fresh biraz geniş bu arada bende ağrı yapıyordu biraz
Pedler değil Pedlerin gerisindeki plastik yerini diyorum orası benim kulağımı acıyorduKüçük ebatta kulak platikleri vardı?
Ya yazmamışlar yada bende sorun oldu.90 TL ye düştüğünde almıştım. 1-2 ay oldu alalı gayet memnunum.Mikrofonu da çok iyi ses veriyor karşıya.![]()
Preo Oyuncu Kulaklığı Fiyatları & Modelleri - Teknosa
Preo Gaming kulaklık çeşitleri Teknosa'da buluşuyor. Preo Bluetooth oyuncu kulaklığı, kablosuz oyuncu kulaklığı ve daha fazlası burada sizi bekliyor.www.teknosa.com
Mikrofon ve hoparlör ayrı fakat yanında kablo gönderiyorlar iki jak girişini tek girişe indirmek için.Eğer pc de tek giriş varsa sana sıkıntı çıkarmazYa yazmamışlar yada bende sorun oldu.
Hocam kulaklık tek jak mı ? Yoksa çift mi ? ( Mikrofon ve hapörler aynı mı ? Ayrı mı ? )
Almayacağım da merak ettim. Merakımı giderdiğiniz için sağolun.Mikrofon ve hoparlör ayrı fakat yanında kablo gönderiyorlar iki jak girişini tek girişe indirmek için.Eğer PC de tek giriş varsa sana sıkıntı çıkarmaz