Arctic bir mailinde TeknoBiyotik dışında farklı satıcılardan almayın demişti yani toparlayacak olursak bu ürünün sahtesine denk gelmiş olarak kesinlikle TeknoBiyotik dışında bir yerden alınmasını önermem.Arctic Arctıc Mx-4 Ar-actcp00002b 4-gram Termal Macun Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Arctic Arctıc Mx-4 Ar-actcp00002b 4-gram Termal Macun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bu marka çok iyi bi marka ama şöyle bişey varki bu markayı alcağın yerdeki sitenin yorumlarına iyi bak bazılarında sahte olduğu falan söyleniyor her yorumda sen yorumlara bakarak al ben bunu şimdi örnek olarak attım (bu markayı kullandım-ama başka bi siteden aldım nerden aldım hatırlamıyom- laptopumu yük altında işlemciyi 60 derece üstüne çıkarmadı ekran kartı ise 35 in üstüne çıkmadı
işte ben o konuyu bilmiyordum seninde buraya bunu yazman iyi oldu bende yakın zamanda termal macun almayı düşünüyordum banada yardımcı oldun teşekkürler!Arctic bir mailinde TeknoBiyotik dışında farklı satıcılardan almayın demişti yani toparlayacak olursak bu ürünün sahtesine denk gelmiş olarak kesinlikle TeknoBiyotik dışında bir yerden alınmasını önermem.
Bütçe artarsa bunu öneririm.Arkadaşlar, bütçem 100 TL. Alınabilecek en iyi termal macun hangisidir? Lütfen sahte ürün önermeyin.
+ olarak Amazon Tr'de var.Arctic bir mailinde TeknoBiyotik dışında farklı satıcılardan almayın demişti yani toparlayacak olursak bu ürünün sahtesine denk gelmiş olarak kesinlikle TeknoBiyotik dışında bir yerden alınmasını önermem.
Amazon da atric 2 gr 2019 Edition sahte değil mi ? 2019 Edition ürünü yok diye biliyorum ben.Bütçe artarsa bunu öneririm.
ArtmazsaThermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun gr fiyatı 295,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
ARCTIC ACTCP00002B ARCTIC ACTCP00002B Termal Macun, MX-4 (4g) Çok Renkli Standart : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ARCTIC ACTCP00002B ARCTIC ACTCP00002B Termal Macun, MX-4 (4g) Çok Renkli Standart : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
+ olarak Amazon Tr'de var.
Benim attığım linkteki 4 gr ve Amazon tr yolluyor,sahte de değil.Amazon da atric 2 gr 2019 Edition sahte değil mi ? 2019 Edition ürünü yok diye biliyorum ben.