Neler Yeni

100 tl termal macun önerisi

DEFTHANK

80+
Bütçe
100
Arkadaşlar, bütçem 100 TL. Alınabilecek en iyi termal macun hangisidir? Lütfen sahte ürün önermeyin.

yagiz.baba.dw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Yağız Baba
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları , İşlemciler

bu marka çok iyi bi marka ama şöyle bişey varki bu markayı alcağın yerdeki sitenin yorumlarına iyi bak bazılarında sahte olduğu falan söyleniyor her yorumda sen yorumlara bakarak al ben bunu şimdi örnek olarak attım (bu markayı kullandım-ama başka bi siteden aldım nerden aldım hatırlamıyom- laptopumu yük altında işlemciyi 60 derece üstüne çıkarmadı ekran kartı ise 35 in üstüne çıkmadı

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret

bu marka çok iyi bi marka ama şöyle bişey varki bu markayı alcağın yerdeki sitenin yorumlarına iyi bak bazılarında sahte olduğu falan söyleniyor her yorumda sen yorumlara bakarak al ben bunu şimdi örnek olarak attım (bu markayı kullandım-ama başka bi siteden aldım nerden aldım hatırlamıyom- laptopumu yük altında işlemciyi 60 derece üstüne çıkarmadı ekran kartı ise 35 in üstüne çıkmadı
Arctic bir mailinde TeknoBiyotik dışında farklı satıcılardan almayın demişti yani toparlayacak olursak bu ürünün sahtesine denk gelmiş olarak kesinlikle TeknoBiyotik dışında bir yerden alınmasını önermem.

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM

yagiz.baba.dw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Yağız Baba
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları , İşlemciler
Arctic bir mailinde TeknoBiyotik dışında farklı satıcılardan almayın demişti yani toparlayacak olursak bu ürünün sahtesine denk gelmiş olarak kesinlikle TeknoBiyotik dışında bir yerden alınmasını önermem.
işte ben o konuyu bilmiyordum seninde buraya bunu yazman iyi oldu bende yakın zamanda termal macun almayı düşünüyordum banada yardımcı oldun teşekkürler! :)

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Arkadaşlar, bütçem 100 TL. Alınabilecek en iyi termal macun hangisidir? Lütfen sahte ürün önermeyin.
Bütçe artarsa bunu öneririm.
Artmazsa
Mesaj otomatik birleştirildi:

+ olarak Amazon Tr'de var.

DEFTHANK

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçe artarsa bunu öneririm.
Artmazsa
Mesaj otomatik birleştirildi:

+ olarak Amazon Tr'de var.
Amazon da atric 2 gr 2019 Edition sahte değil mi ? 2019 Edition ürünü yok diye biliyorum ben.

Top Bottom