Neler Yeni

100 TL ye gamepad önerisi ve bu Alınır mı?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
O bütçede maalesef pek alternatif yok. Uzun süredir aşağıdaki gamepadi kullanıyorum, zamanında 60 TL ye almıştım ve fiyatına göre memnun kalmıştım. Sadece bazı oyunlarda kablosuz bağlantıda sorun oluyordu. Sorun derken, tuşların yerleri farklı oluyordu mesela X'i Y olarak görüyordu lakin kablolu bağlantıda böyle bir sorun olmuyordu. Bence bütçenizi biraz daha artırıp kaliteli bir şey almanız daha iyi olur.
Hocam O Çok kalitesiz bir kol
Ds4 Alıp şansını denesin bence

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
O bütçede maalesef pek alternatif yok. Uzun süredir aşağıdaki gamepadi kullanıyorum, zamanında 60 TL ye almıştım ve fiyatına göre memnun kalmıştım. Sadece bazı oyunlarda kablosuz bağlantıda sorun oluyordu. Sorun derken, tuşların yerleri farklı oluyordu mesela X'i Y olarak görüyordu lakin kablolu bağlantıda böyle bir sorun olmuyordu. Bence bütçenizi biraz daha artırıp kaliteli bir şey almanız daha iyi olur.
https://ty.gl/twin5ixiw şunu alasim var hem kablolu hem kablosuz oluyor galiba saticiyada sordum bekliyorum

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Peki en düşük fiyatlı bluetooth'lu ps konsolu önerebilir misiniz? Yani f/p.
Benim şu attığımı almayı düşünüyorum duruma göre seni bilgilendirirm ama oneren olursasa ole

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
behzat
polosmart psg04 önerebilirim

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
behzat
kablolu olarakta kullanılabiliyormu o yoksa sadece kablosuzmu
kablolu deneme ihtiyacı hissetim hiç yalan yok denemedim titreşimi var ve şu L2 R2 tuşları hassaiyeti var tam adını bilmiyorum forzada tam basında gazı köklüyor az basınca gazı az veriyor mesela fiyatına göre şahane aynı markanın psg05 modelide var onuda almayı düşünüyorum

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
kablolu deneme ihtiyacı hissetim hiç yalan yok denemedim titreşimi var ve şu L2 R2 tuşları hassaiyeti var tam adını bilmiyorum forzada tam basında gazı köklüyor az basınca gazı az veriyor mesela fiyatına göre şahane aynı markanın psg05 modelide var onuda almayı düşünüyorum
bluetooth ile bağlanıyormu birde kutusundan bağlantı adaptörü çıkıyormu psg05 i bende alacamda şuanlık idareten bi kol alacam birdahaki maaşa kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

kusura bakma çok soru sordum

MY. DEMİR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Mehmet Yener DEMİR
bluetooth ile bağlanıyormu birde kutusundan bağlantı adaptörü çıkıyormu psg05 i bende alacamda şuanlık idareten bi kol alacam birdahaki maaşa kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

kusura bakma çok soru sordum
Bahsi geçen kol şu mu? https://www.hepsiburada.com/polosma...MIj7jdvrih8AIVBdGyCh1yDwzfEAAYAiAAEgKDd_D_BwE

Top Bottom