Reis hangi kart ile aldınanlamadım 30 saat ve 20 dk beklediniz ondan sonra mı geldi kod
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geldi kod sıkıntı yok
Reis hangi kart ile aldınanlamadım 30 saat ve 20 dk beklediniz ondan sonra mı geldi kod
Geldi kod sıkıntı yok
paparaReis hangi kart ile aldın
fast pay hesabına para yükleyip ondsn alışveriş yaptımReis hangi kart ile aldın
Bende öyle yapım o zaman normal kart ekle diyorum işlem şuanda gerçekleşmiyor diyorpapara
fast pay hesabına para yükleyip ondsn alışveriş yaptım
Bendede papara var ama yok eklenmiyor kartpapara
Fastpay e yükle sonra alHala kart eklenmiyor şu sorunu ne zaman çözecekler acaba.
Aga fast payın kendi hesabına yükleyebliyorsun ordan yap benceHala kart eklenmiyor şu sorunu ne zaman çözecekler acaba.
Öyle değildi ama neyse önemi yok hayırlı olsunanlamadım 30 saat ve 20 dk beklediniz ondan sonra mı geldi kod
Geldi kod sıkıntı yok
Ben oradan da yapamıyorum bankanız izin vermedi diyor saçma bir şekilde (ziraat kartım var)Aga fast payın kendi hesabına yükleyebliyorsun ordan yap bence
Alabilirsin orda bak para çekme yöntemleri var.Fastpay'a yüklersem ordan çekebiliyormuyum iade olunca. Benim derdim karta geri para gelmesiydide
Bendede ziraat var aynı hata :/Öyle değildi ama neyse önemi yok hayırlı olsun
Ben oradan da yapamıyorum bankanız izin vermedi diyor saçma bir şekilde (ziraat kartım var)
benim Kuveyt kartıda kabul etmedi papara ile yaptım kabul etti.Öyle değildi ama neyse önemi yok hayırlı olsun
Ben oradan da yapamıyorum bankanız izin vermedi diyor saçma bir şekilde (ziraat kartım var)
O zaman senin yaptığın taktiği yapıyorum fastpayın hesabına 100 tl yüklüyorum kod'u alıyorum 17 aralıkta 100 tl geri gelecek fastpay hesabına ordan işte bir şekil çekeriz parayı. Tabi parayı geri verirlerse :dbenim Kuveyt kartıda kabul etmedi papara ile yaptım kabul etti.