QCY markasından şaşmıyorum kulaklık konusunda. T5 var yıllardır kullanırım hala batarya konusunda çok iyi. T13 aldım ama rahatsız etti başkasına verdim. Yeni T13 ANC aldım normal T13 e göre konforu daha iyi hiç kulağımı ağrıtmadı. T13 de bağlantı problemi yaşıyordum T13 ANC de bunu da yaşamadım.
Batarya konusunda QCY gerçekten iyi bir marka zaten genel yorumlar bu yönde.
ANC olayına pek aşina değilim zaten kulaklık takılıyken etraftan çok kopmak istemediğim için ANC modunu kullanmıyorum. Silikonlu kulaklıklar ister istemez dış sesleri silikonsuz kulaklıklara göre daha fazla kesiyor.
Mikrofon konusunda çok iyi. Çok rahat bir şekilde karşı tarafa sesim kalabalıkta dahi gidebiliyor.
Anker markasını alırken bende düşündüm ama öyle çok müzik gurmesi olmadığım için boşa fazla para vermek istemedim.
Hepsiburada da 100 tl indirim kuponunu kullanmayı denemiştim ama çalışmadı. Sanırım kulaklıklarda geçerli olmuyor ama şansını deneyebilirsin genelde her gün 100 tl indirim kuponu geliyor.
QCY Buds Anc HT15 Bluetooth Kulaklık - 45 dB. ANC - 6 Mikrofon ENC - Çift Cihaz Gürültü Engelleme iPX4 : Amazon.com.tr: Elektronik
www.amazon.com.tr
Bu model içinde yorumlar güzel ama şarjı az gidiyor yazmışlar genelde. Amazon da günlük 100 tl indirim kuponu vermeye başladı alırsan kupon beklemeyi unutma.