Ya sahte çıkar çakma çıkar diye tedirginim.Trendyol, versace versus, önerilenler.
5bin TL altına alacağın hemen her saat dijitaller dışında aynı kalite.
Ve saat, saat markasından alınır ama bu fiyata zor casio ya da tasarım marka modellere bakın.
Beğendiniz modelleri link link atın buraya değerlendiririm.Ya sahte çıkar çakma çıkar diye tedirginim.
Beğendiniz modelleri link link atın buraya değerlendiririm.
Açıkçası biraz da kolda güzel dursun tarz yaratsın istiyorum attığınız saat çok da siyah değil mi biraz mat br siyah. Yani dışarıdan şık göüzkür mü sorusu takıldı kafamaVersace Versus Vrss-vspoy7221 Erkek Kol Saati Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Versace Versus Vrss-vspoy7221 Erkek Kol Saati yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Trendyol, saatvesaat çakma değil.
Attığın saatler hediyelik, kombinlik saatler.
Yani renk renk alınır kıyafete kombinlenir.
Renkleri çeşitleri modelleri var, ferruci ve daniel klein, seyyar satıcı saatleri. Ha görünüşleri fena değil.Açıkçası biraz da kolda güzel dursun tarz yaratsın istiyorum attığınız saat çok da siyah değil mi biraz mat br siyah. Yani dışarıdan şık göüzkür mü sorusu takıldı kafama
Renkleri çeşitleri modelleri var, ferruci ve daniel klein, seyyar satıcı saatleri. Ha görünüşleri fena değil.
Ama böyle bir şey bakıyorsanız direkt casio bakın
Casio MTP-1374D-7AVDF Standart Erkek Kol Saati Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Casio Erkek Kol Saati MTP-1374D-7AVDF yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Fena değil diğerlerinden iyi. Casio daha iyidir ama zaten zibilyon tane modeli var bütçeye uyum sağlayan bir modeli elbet vardır.Bu saat kaliteli mi?WWG203809 Erkek Kol Saati
Saat ve Saat Güvencesiyle Wesse WWG203809 Erkek Kol Saati , 1.530,00 TL. Ücretsiz Kargo, İade Garantisi ve Vade Farksız 7 Taksit İmkanıyla.www.saatvesaat.com.tr
Bugün bi kaç mağaza gezdim ve 3000-4000 den aşağı saat satmıyorlar 1500 e bile zor çıkıyorum başka saat bulamadım tarzıma uygun maalesef.Fena değil diğerlerinden iyi. Casio daha iyidir ama zaten zibilyon tane modeli var bütçeye uyum sağlayan bir modeli elbet vardır.
Saatler mağazada hep pahalıdır hocam netten alın.Bugün bi kaç mağaza gezdim ve 3000-4000 den aşağı saat satmıyorlar 1500 e bile zor çıkıyorum başka saat bulamadım tarzıma uygun maalesef.
CASİO mu minimum 3K?Bugün bi kaç mağaza gezdim ve 3000-4000 den aşağı saat satmıyorlar 1500 e bile zor çıkıyorum başka saat bulamadım tarzıma uygun maalesef.