Neler Yeni

Yardım 1000-1500 TL ARASI KOL SAATİ ÖNERİSİ

CASİO mu minimum 3K?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Deri kordon istersen

Saatler mağazada hep pahalıdır hocam netten alın.
Bu saat modelinden var mıdır açıkçası başka satıcılarda saatler çakma sahte çıkar diye tedirginim.

Bu saat modelinden var mıdır açıkçası başka satıcılarda saatler çakma sahte çıkar diye tedirginim.
Wesse fena değildir ama Wesse saate asla 1k vermem.

Satıcı trendyol. Çakma olma ihtimali yok. Ve çok şık bence.

Metal kordon istersen şunu alabilirsin ersasaat casio nun resmi distbüritörü, çakma olma ihtimali %0

Wesse fena değildir ama Wesse saate asla 1k vermem.

Satıcı trendyol. Çakma olma ihtimali yok. Ve çok şık bence.

Metal kordon istersen şunu alabilirsin ersasaat casio nun resmi distbüritörü, çakma olma ihtimali %0

Açıkçası kolumda çok kaba durur diye istemiyorum o biraz daha 40 50 60 yaşlar için gibi duruyor. Biraz daha gençlere yönelik sportif ve çok kalın olmasın istiyorum birde ferro diye bir marka duydum iyi midir? sizce?

Açıkçası kolumda çok kaba durur diye istemiyorum o biraz daha 40 50 60 yaşlar için gibi duruyor. Biraz daha gençlere yönelik sportif ve çok kalın olmasın istiyorum birde ferro diye bir marka duydum iyi midir? sizce?
Casio dışı bu bütçede. Lorus tavsiye ederim. Ferrucci fena değil. Q&Q saatler de güzel.

Hocam şu wesse güzelmiş. O renklerde ve tasarımda var mıdır bildiğiniz ?
Wesse de fena değil.

5 ATM Su geçirmezlik fena değil gibi.

Hocam şu wesse güzelmiş. O renklerde ve tasarımda var mıdır bildiğiniz ?
Ama hiçbiri bir Casio değil

Wesse de fena değil.

Hocam 1000 lira veriyoruz kaliteli olsun bare. Saat piyasasına göre ucuz bir fiyattır belki fakat azımsanacak bir fiyat değil. 2-3 saat alsan 3k lık olurusn.

Kendime güzel bir saat almak istiyorum ama saatlerden anlamam markalardan falan kaliteli böyle güzel saatler önerilerinizi almak isterim yaşım 24 çok yaşlı saati olmasın gümüş veya siyah olsun.
2.el akıllı saat düşünür müsünüz?

Wesse de fena değil.

hocam 2500 tl civarına pedere hediye almak istiyordum önerdiğiniz bir model var mı ? gümüş renk gümüş kordon olursa daha iyi olur

Kendime güzel bir saat almak istiyorum ama saatlerden anlamam markalardan falan kaliteli böyle güzel saatler önerilerinizi almak isterim yaşım 24 çok yaşlı saati olmasın gümüş veya siyah olsun.
2. Elden baksanız daha mantıklı olur. Casio edifice serilerine bakarsanız kesinlikle öneririm. Ucuz ve kaliteli seçenekler var baya. İkinci elde kaliteli edifice modelleri bulursunuz. Sıfır olarak bilemiyorum yoktur.

hocam 2500 TL civarına pedere hediye almak istiyordum önerdiğiniz bir model var mı ? gümüş renk gümüş kordon olursa daha iyi olur

Bu olabilir. Satıcının 9.6 puanı ve 230 tane sattığı ürün var.

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905

Bu olabilir. Satıcının 9.6 puanı ve 230 tane sattığı ürün var.
Tesekkurler hocam, birkac opsiyon daha varsa memnun olurum yoksa da sorun degil

Tesekkurler hocam, birkac opsiyon daha varsa memnun olurum yoksa da sorun degil
2. El gümüş Seiko modellerine bakılabilir.

Onun dışı yok yani.

Yine 2. El Tissot bulursan tam yakışır. Baba saati

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,412
Üyeler
173,372
Son üye