Yardım 1000-1500 TL ARASI KOL SAATİ ÖNERİSİ

Farex

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,345
Kendime güzel bir saat almak istiyorum ama saatlerden anlamam markalardan falan kaliteli böyle güzel saatler önerilerinizi almak isterim yaşım 24 çok yaşlı saati olmasın gümüş veya siyah olsun.

Trendyol, versace versus, önerilenler.
5bin tl altına alacağın hemen her saat dijitaller dışında aynı kalite.
Ve saat, saat markasından alınır ama bu fiyata zor casio ya da tasarım marka modellere bakın.

Trendyol, versace versus, önerilenler.
5bin TL altına alacağın hemen her saat dijitaller dışında aynı kalite.
Ve saat, saat markasından alınır ama bu fiyata zor casio ya da tasarım marka modellere bakın.
Ya sahte çıkar çakma çıkar diye tedirginim.

Beğendiniz modelleri link link atın buraya değerlendiririm.

Trendyol, saatvesaat çakma değil.
Attığın saatler hediyelik, kombinlik saatler.
Yani renk renk alınır kıyafete kombinlenir.
Açıkçası biraz da kolda güzel dursun tarz yaratsın istiyorum attığınız saat çok da siyah değil mi biraz mat br siyah. Yani dışarıdan şık göüzkür mü sorusu takıldı kafama

Açıkçası biraz da kolda güzel dursun tarz yaratsın istiyorum attığınız saat çok da siyah değil mi biraz mat br siyah. Yani dışarıdan şık göüzkür mü sorusu takıldı kafama
Renkleri çeşitleri modelleri var, ferruci ve daniel klein, seyyar satıcı saatleri. Ha görünüşleri fena değil.
Ama böyle bir şey bakıyorsanız direkt casio bakın

Renkleri çeşitleri modelleri var, ferruci ve daniel klein, seyyar satıcı saatleri. Ha görünüşleri fena değil.
Ama böyle bir şey bakıyorsanız direkt casio bakın
Bu saat kaliteli mi?

Bu saat kaliteli mi?
Fena değil diğerlerinden iyi. Casio daha iyidir ama zaten zibilyon tane modeli var bütçeye uyum sağlayan bir modeli elbet vardır.

Fena değil diğerlerinden iyi. Casio daha iyidir ama zaten zibilyon tane modeli var bütçeye uyum sağlayan bir modeli elbet vardır.
Bugün bi kaç mağaza gezdim ve 3000-4000 den aşağı saat satmıyorlar 1500 e bile zor çıkıyorum başka saat bulamadım tarzıma uygun maalesef.

Bugün bi kaç mağaza gezdim ve 3000-4000 den aşağı saat satmıyorlar 1500 e bile zor çıkıyorum başka saat bulamadım tarzıma uygun maalesef.
Saatler mağazada hep pahalıdır hocam netten alın.

CASİO mu minimum 3K?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Deri kordon istersen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,325
Üyeler
186,603
Son üye
Burak29