Neler Yeni

1000-1500 tl arası kulaklık önerisi

1qweexjgs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Çınar
Bütçe
1250
Başlıkta yazdığı gibi rgb önemli değil seskalitesi ve stero benim için en önemlisi jbl t500 gibi bir kulaklık olursa güzel olur .Kulağı tamamen kaplıyan kulaklıkları pek sevmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde kablosuz olursa gecikme rahatsız eder mi?

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,073
İsim
Eymen
Başlıkta yazdığı gibi rgb önemli değil seskalitesi ve stero benim için en önemlisi jbl t500 gibi bir kulaklık olursa güzel olur .Kulağı tamamen kaplıyan kulaklıkları pek sevmiyorum

Birde kablosuz olursa gecikme rahatsız eder mi?
hissedebileceğin bir gecikme olmaz

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,073
İsim
Eymen

1qweexjgs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Çınar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lütfen yardımcı olucak kimse yokmu

Cristo20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
kulakiçi olarak 2 ay önce amazon üzerinden moondrop spacetravel aldım memnunum kutu görüntüsü çok hoş geldiği için almıştım ama kulaklıkta kaliteli çıktı gürültü engelleme özelliği muazzam.

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Osman
Ses kalitesinden bahsettikten sonra t500 örneği biraz tezat olmuş. Monitörleri bahsettiğinizden büyük olacak ve kulakları komple kapatacak ama şu an bu bütçede alınabilecek en iyi kulaküstü kulaklık Anker Q20 veya Q21i

Kablosuz kullanımı bilgisayar için düşünüyorsanız gecikme olacaktır. AUX girişine sahip kablosuzlara yönelebilirsiniz.

1qweexjgs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Çınar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ses kalitesinden bahsettikten sonra t500 örneği biraz tezat olmuş. Monitörleri bahsettiğinizden büyük olacak ve kulakları komple kapatacak ama şu an bu bütçede alınabilecek en iyi kulaküstü kulaklık Anker Q20 veya Q21i

Kablosuz kullanımı bilgisayar için düşünüyorsanız gecikme olacaktır. AUX girişine sahip kablosuzlara yönelebilirsiniz.
kulaklık olarak tam emen değilim şuan kullandığım modelin t500 olduğunu düşünüyorum ses kalitesi gayet iyi ama belki bendeki mdoel t500 olmuyabilir. Gecikme olmaması benim için önemli. Auxlu kulaklık derken hgam kablolu hem kablosuz kullanılandan bahsettiniz değilmi?

Biraz araştırıdım q21i de aux girişi varmış

q21i nc modeli sanırsam aux olan

Son düzenleme:

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Osman
kulaklık olarak tam emen değilim şuan kullandığım modelin t500 olduğunu düşünüyorum ses kalitesi gayet iyi ama belki bendeki mdoel t500 olmuyabilir. Gecikme olmaması benim için önemli. Auxlu kulaklık derken hgam kablolu hem kablosuz kullanılandan bahsettiniz değilmi?

Biraz araştırıdım q21i de aux girişi varmış

q21i nc modeli sanırsam aux olan

T500 olmasa bile ona yakın klasmanda olan JBL ürünleri maalesef tamamen pazarlama çalışması. Şöyle ki o segmentteki JBL kulaklıkları donanımsal olarak sürekli uzak durduğumuz Çin kulaklıklar ile aynı. Sadece iki yanına JBL baskısı basılıp satılan Piranha kulaklık gibi. Ses kalitesinden memnunsanız ileriye bir adım attığınızda yeni bir dünyaya açılacaksınız demektir. Çünkü öznel olarak acayip kötü bulduğum T serisi, nesnel olarak tasdikleniyor.

Evet AUX çıkışı olan kulaklıkları hem bluetooth ile hem de kablolu şekilde kullanabilirsiniz. Kablo ile kullandığınızda gecikme minimuma inecektir. Dışarıya çıktığınızda da bluetooth ile kulaklığı çok rahat kullanabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,916
Üyeler
161,357
Son üye
Halilvural27
Top Bottom